HRVATSKA MODA

Novi editorijal za 6. rođendan bloga Barbare Repe

MASQUERADE: Šest lica stvarnosti
Barbara Repe  
Poznati hrvatski modni blog ar-ar, koji vrijedno i s ljubavlju stvara stilistica Barbara Repe, početkom listopada slavi 6. rođendan.
 
Kako bi obilježila još jednu godišnjicu svog uspješnog modnog bloga, Barbara Repe je, kao i svake godine, snimila zanimljiv modni editorijal. U ovome, koji je nazvala "Masquerade", poigrava se remek-djelima poznatih hrvatskih dizajnera te ih prezentira na svoj specifičan način. Barbara je osmislila mračniji, pomalo groteskan, editorijal prepun eklektičnih i bogatih detalja, u kojem priča o licima stvarnosti.
 
Barbara Repe
"Inspiracija za editorijal bili su mi maskenbali tijekom kojih stavljamo maske i pretvaramo se u nekog drugog, no, zapravo, pokazujemo sebe u različitim dimenzijama. Prikazujem slojevitost karaktera, 'maske' koje nam služe kao barijera od 'izvanjskog svijeta' te kako se mijenjamo u različitim situacijama. Zaštićeni maskama, pokazujemo novo lice svijetu te otkrivamo sebe", ispričala je Barbara Repe.
 
Barbara Repe
Vrhunske dizajnerske komade Matije Vuice, Boudoira, Ivice Skoke i Larie, Barbara je za potrebe snimanja editorijala kombinirala s vintage i H&M high street komadima te ispričala ovu malu modnu priču. Prostor za snimanje editorijala ustupilo je Kino Europa, a fotografije je zabilježio talentirani fotograf Zvonimir Ferina. Za neobičan i nesvakidašnji make-up zaslužna je vizažistica Kasandra Draganić.
 
Barbara Repe 
Barbara Repe 
Barbara Repe 
Barbara Repe 
Barbara Repe 
Barbara Repe 
Barbara Repe 
Foto: Zvonimir Ferina
Objavljeno: 07.10.2015. u 18:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p