HRVATSKA MODA

Novi hit komadi iz eNVy room radionice

Modni dvojac predstavlja novu kolekciju sweatshirta
eNVy room sweatshirt 
Uoči nadolazećih blagdana modni dvojac eNVy room predstavlja novu kolekciju sweatshirta – idealan poklon za sve trendseterice!

Nakon što su prošle godine predstavili jedan model sweatshirta koji je polučio veliki uspjeh i krasio zimske stylinge vodećih ljubitelja mode hrvatske scene, dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović za novu sezonu nude proširenu kolekciju.
 
eNVy room sweatshirt
eNVy room sweatshirt
„eNVy room i ove godine predstavlja komade za nadolazeće blagdane. Ovog puta uz klasični model u ponudi je i produženi sweatshirt s patentnim zatvaračem na bokovima. I jedan i drugi komad moguće je kupiti u tri različita printa po kojima je eNVy room prepoznatljiv“, ističu dizajneri.
 
eNVy room sweatshirt
Nova blagdanska kolekcija nastavlja se na rad uspješne kolekcije koja je predstavljena na nedavno održanom BIPA FASHION.HR-u na kojem su dizajneri prikazali pomalo mračnu kolekciju. Tako i u ponudi sweatshirta prevladava crna boja, a prepoznatljiv eNVy room štih unosi print. Cijena klasičnog sweatshirta je 390 kn, a produženog 490 kn, a može se kupiti u S i M veličini.
 
eNVy room sweatshirt 
eNVy room sweatshirt
Model: Lidija Lešić
Foto: Šime Eškinja
Šminka: Sanja Agić
Frizura: Draška Topić
Objavljeno: 15.12.2015. u 20:44
Tagovi: Envy Room

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p