HRVATSKA MODA

Novi IO Diary s potpisom Jure Perišića

Kristina Šalinović kao glavna zvijezda fotografija

Jure Perišić

Novi umjetnik koji se upisao u IO Diary je modni fotograf i (modni) dizajner (Coded Edge) Jure Perišić. U skulpturalnim komadima IO Ivana Omazić avangardno je portretirao model Kristinu Šalinović.

"(…) Kristina mi je oduvijek djelovala nekako nadnaravno, kao da nije s ovog planeta. Uvijek mi je bilo fascinantno to što ne poznajem baš nikoga tko joj sliči, a lici joj je posebno pamtljivo baš zato što je drugačije. Upravo mi je fascinacija tom neviđenom posebnošću poslužila kao nadahnuće pa sam Kristininu "drugačijost" (pre)naglasio tako da se ona na fotografijama čini kao neko strano biće iz daleke, nepoznate galaksije koje je tu sletjelo posve slučajno", objašnjava Perišić u zapisu uz set fotografija.

Jure Perišić
Stilistički je na ovom Diary-ju surađivao Silvio Ivkić, MUA potpisuje Nika Dušak, kosu Fenbar, dok je za produkciju odgovoran Nikola Beban.

Jure Perišić

Jure Perišić

Jure Perišić

Jure Perišić

Jure Perišić

Jure Perišić

Jure Perišić

Jure Perišić

Jure Perišić

Jure Perišić

IO Ivana Omazić Diary je online segment brenda IO Ivana Omazić, zamišljen kao platforma putem koje se prezentira vizija IO odjeće kroz oči umjetnika i suradnika kao što su producenti, fotografi, redatelji, slikari, glumci, ilustratori… Budući da je IO na talijanskom JA, svaki od suradnika predstavlja svoju viziju brenda, svoj vlastiti IO.

IO Ivana Omazić prodaje se u 70-ak concept storeova diljem svijeta, dok u Hrvatskoj isključivo putem online shopa www.ioivanaomazic.com.

Foto: Jure Perišić

Objavljeno: 09.12.2016. u 10:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p