HRVATSKA MODA

Novi lookbook modnog dvojca KLISAB

Lookbook modnog dvojca za aktualnu kolekciju

KLISAB 

Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić, pobjednici posljednjeg Portanova Fashion Incubatora, predstavljaju lookbook svoje druge kolekcije TWO prikazane na proljetnom Cro a Porteru. Snaga dobrog dizajna je u činjenici da KLISAB odjeća govori sama za sebe, što je vidljivo i iz vizuala posljednjeg lookbooka. Oni pokazuju pročišćene stylinge koji ističu svaki komad odjeće naglašavajući njezinu funkcionalnost i nosivost.

Pored odjeće, koja nije sezonska, već se može kombinirati tijekom cijele godine, kolekcija je upotpunjena asesoarom, prepoznatljivim nakitom i torbama, koji je zbog svoje jednostavnosti i funkcionalnosti postao hit nakon prve pojave na pisti. Posebnost torbi leži u njihovoj multifunkcionalnosti; osoba koja ih nosi sama kreira i stvara model koji joj najbolje odgovara, bila to ručna torba ili ruksak.

Ova unisex kolekcija kroz stroge krojeve i minimalizam naglašava izrazitu svestranost KLISAB dizajna. Odjeća je to koja lako može zaživjeti na ulici i učiniti osobu prepoznatljivom u masi, ali istovremeno je prilagodljiva svakodnevnim obavezama i užurbanim životima klijenata.

Autorski tim lookbooka čine fotograf Jure Perišić, modeli Ivona Bevanda (Talia Model) i Matija Pjatakov (Surreal Management), šminku potpisuje Petra Sever, a kosu Branka Trohar uz asistenticu Jelenu Brnić. 

KLISAB 
KLISAB 
KLISAB 
KLISAB 
KLISAB 
KLISAB 
KLISAB 
KLISAB 
KLISAB 
KLISAB 
KLISAB 
KLISAB 
KLLISAB 
KLISAB 
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 09.07.2015. u 11:49

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p