HRVATSKA MODA

Novo ruho Ivice Skoke

Izvrsna kolekcija poznatog dizajnera na BIPA FASHION.HR-u 

Ivica Skoko 
Popularni dizajner Ivica Skoko otvorio je završnu večer BIPA FASHION.HR-a na Zagrebačkom Velesajmu i publiku ostavio bez daha svojom novom kolekcijom. 
 
Kolekciju koju je Skoko podijelio na dva dijela: pret a porter dio i dio koji su činile glamurozne večernje haljine, mogli bismo prozvati novim ruhom popularnog dizajnera. Skoko se sinoć, naime, doimao nešto mračnijim nego inače što je publiku u potpunosti oduševilo. Od pomalo razigrane palete boja koju je činila ružičasta, petrolej, puder i bordo, kolekcija je protokom modela postajala sve mračnijom završivši senzacionalnim maksi haljinama koje su vrhunski detaljizirane i ukrašene ručno ušivenim kamenčićima i kožnim aplikacijama. Izrađene od delikatne čipke, svile i muslina, te materijala kao što su tanka pletiva i umjetno krzno i koža, fokus ovosezonske kolekcije bio je na teksturama koje su opravdano izazivale divljenje publike.
  
Ivica Skoko 
Ivica Skoko 
Pret a porter dio činili su razni odjevni elementi, od haljina, bluza, hlača, preko ženskih odijela pa sve do jakna i kaputa, a hit komad kolekcije bit će bordo maksi haljina sa svojevrsnom kapuljačom koja je izazvala uzdahe oduševljenja ženskog dijela publike. Elegantni i damski, ali sa stavom, Skokini komadi iz nove kolekcije prije svega su nosivi i prilagodljivi, a gala haljine, koje čine dio njegova prepoznatljiva rukopisa, osvojit će sve koji obožavaju glamur s crvenog tepiha.
 
Ivica Skoko 
Ivica Skoko 
Ivica Skoko
 
T.L.
Foto: Mateja Vrčković
Video: VTS video production  

Cijelu kolekciju Ivice Skoke pogledajte u galeriji:
Objavljeno: 01.11.2015. u 08:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p