MODNI DODACI

Novouređena prodavaonica Ive Viljevac odiše elegancijom i minimalizmom

Predivan prostor mlade dizajnerice nakita u samom centru Zagreba

Mnogi će se složiti da je nakit idealan božićni poklon, a put do njega nikad nije bio kraći i jednostavniji. Na adresi Petrinjska 33 u srcu metropole mlada afirmirana dizajnerica nakita Iva Viljevac, otvorila je prodavaonicu i time ispunila višegodišnji san o mjestu na kojem će u opuštenoj atmosferi dočekivati sve ljubitelje nakita.

Posljednja u nizu kolekcija nakita je 'Infinite Ring', koja donosi poruku odvažnosti i hrabrosti kako u poslovnom, tako i u privatnom životu. 'Hrabrost nas vodi kroz život i pomaže u ostvarenju snova, kao što je ova prodavaonica bila moja velika želja koja je sada i ostvarena. Uz prijašnje kolekcije tu će se naći i 'Infinite Ring' od srebra i srebra s pozlatom, posebna po tome što su ulogu glavnog motiva po prvi put preuzeli prsteni. Jednostavnost i elegancija moj su zaštitni znak, što će vidjeti svatko tko nas posjeti na novoj adresi' – poručuje Iva.

Navedeni elementi mogu se vidjeti odmah po ulasku u prostor prodavaonice uređen u suradnji sa sestrom Teom, kojoj je dizajn interijera velika strast. Prostor je istovremeno elegantan i moderan, a dojam hladnoće zbog betonskih polica i rasvjete industrijskog stila razbijaju zlatni detalji i luksuzan smaragdno zeleni dekor. Tu su i drveni stalci, luksuzni mramorni pult i veliki stakleni izlog s ljuljačkom, namjerno jednostavan i pročišćen kako bi se dodatno istaknuo cjelokupni interijer i izloženi nakit. Svaki element u trgovini izrađen je ručno i po mjeri, a za vizualan dojam prostranosti pobrinuli su se bijeli pod i zidovi, koji na jednostavan način otvaraju pogled prema glavnoj ponudi trgovine , a to je prelijep nakit nakitu.

Foto: PR
Objavljeno: 17.12.2018. u 09:55
Tagovi: nakit, Iva Viljevac

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p