HRVATSKA MODA

Obožavate vintage modu i denim? Otkrili smo kolekciju koja će vas oduševiti!

Zagreb Social Club predstavio je novu jesensku kolekciju
Zagreb Social Club nakon što je ovog ljeta predstavio kapsula kolekciju Dubrovnik Social Club čiji su ključni komadi bile vintage Ralph Lauren košulje s apliciranim logotipom, s jesenskom kapsula kolekcijom nastavlja u tonu održive mode.

Uspostavili smo dobru suradnju s vodećim vintage dobavljačima iz Francuske i Italije zbog čega sada možemo ponuditi našim kupcima širok asortiman denim košulja i jakni. Sve denim jakne u jesenskoj kolekciji koje smo personalizirali su LEVI’S, a osim kvalitete postoji samo jedna veličina od svakog modela što ih čini unikatnim. Mislimo da u današnjem svijetu mode je važno biti jedinstven.”, rekao je Ali Mirza Mulabegović, kreativni direktor Zagreb Social Cluba.Osim vintage denima prva kapsula kolekcija za jesen donosi i nove majice kratkih rukava u pastelnim bojama, a uz nove boje dolazi i novi “oversized” kroj. Prepoznatljivi grb brenda je apliciran na različite načine s ciljem da se majice mogu koristiti u formalnim i manje formalnim prilikama. Modni dodatci koji prate kolekciju su šilterice u više boja i uvijek popularne visoke sportske čarape.Balans između vintage komada i proizvodnje vlastitih komada u Hrvatskoj je neki smjer u kojem želimo ići. Održiva moda nije samo sastav nekog artikla, već cijeli proces proizvodnje i ljudi koji u njemu sudjeluju”, zaključuje Ali Mirza.

Nova Zagreb Social Club kapsula kolekcija dostupna je u showroomu na adresi Smičiklasova 22 i online na službenim stranicama brenda.

Foto: Zagreb Social Club
Objavljeno: 25.09.2021. u 00:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p