HRVATSKA MODA

Očaravajuće vjenčanice s potpisom Ivana Alduka

Nova linija poznatog dizajnera

Poznati modni dizajner Ivan Alduk odlučio je kreirati svoju prvu kolekciju vjenčanica. Kako bi najbolje predstavio pokretanje linije Alduk Bridal, Ivan je snimio kampanju u slikarskom ateljeu mladog i nagrađivanog slikara Zlatana Vehabovića. Za zaštitno lice odabrao je mladu Tenu Majetić iz Talia modelsa koja je pozirala pred objektivom Mare Milin. Make up potpisuje Mihaela Dodić za Illamasquu, a frizuru Petra Bencek za Salon F.

"Ideja za stvaranje kampanje bilo je zbližavanje umjetnosti i mode, ali na neki retro, pomalo sanjiv i eteričan način, a to je izvrsno prenijela genijalna Mare Milin s kojom sam već i prije radio i znao sam što mogu očekivati" rekao je Ivan Alduk o samoj kampanji.

Kolekcija vjenčanica sadržava klasični Aldukov potpis, samo što je ovo prvi puta da Aldukove modele vidimo u isključivo bijeloj boji i romantičnom tonu. U samoj kampanji haljinama su dodani detalji kao što su čipkaste trake oko vrata kao dašak nekog starog, romantičnog vremena te vječni nakit, bijelo plave came. Svaki model na fotografijama je unikatan i svaku vjenčanu haljinu Ivan radi prema mjerama klijentice, te u dogovoru s njom.

Photo: Mare Milin

 

Objavljeno: 14.11.2013. u 14:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p