HRVATSKA MODA

Odijela Ivice Klarića s „nevidljivim“ džepom za gadgete

Revija modnog brenda IK studio pod pokroviteljstvom Samsunga

Ivica Klarić 
Posljednji dan jubilarnog izdanja BIPA FASHION.HR-a u subotu, 31. listopada, zatvorit će revija modnog branda IK studio koja se održava pod pokroviteljstvom Samsunga. Ivica Klarić, prepoznatljiv po muškim odijelima savršenog kroja koji perfekcionistički pristupa svim detaljima pri kroju i izradi, predstavit će sezonu proljeće/ljeto u nešto više casual stilu.

Unatoč sezoni iznenađuje odabir boja koji najavljuje kolekciju za muškarce koji vole mračniji i misteriozni karakter. Dizajner se ovog puta odlučio za takozvane neboje: crnu, sivu, te zagasitu maslinastu i zelenu. Njegova strogo krojena odijela u ovoj će kolekciji poprimiti malo lakše i opuštenije forme, a udobni materijali garantiraju udobnost i funkcionalnost. Klasika u izvedbi Ivice Klarića ovog je puta prilagođena modernom muškarcu koji prije svega cijeni kvalitetu i praktičnost.
 
ik studio
Upravo tu se prepoznaje dodirna točka ova dva brenda koji svatko u svom segmentu prednjače kad su u pitanju inovacije i dizajn. Odlična suradnja rezultirala je dizajnerskim rješenjem koje će oduševiti sve ljubitelje popularnih gadgeta. Klarić će na modnoj pisti predstaviti sakoe koji imaju skriveni unutarnji džep za mobitel i slušalice koji omogućuju nesmetano i jednostavno korištenje uređaja i predstavljaju estetski elegantno rješenje. Kako uživati u blagodatima modernog života i pritom zadržati dozu klasične elegancije, pokazat će modeli na reviji Ivice Klarića.
 
“U kreiranju odjevnih predmeta uvijek nastojim funkcionalnim rješenjima povezati nove tehnologije i načine njihova nošenja, pospremanja i korištenja te je tako nastao ovaj funkcionalni “nevidljivi” džep”, izjavio je dizajner.
 
ik studio 
ik studio 
ik studio 
Najnoviji model Samsungovog pametnog telefona, Galaxy S6 Edge + karakterizira jedinstven i inovativan dizajn te vrhunske performance i elegancija. Bit će to savršen gadget za novi funkcionalni IK studio sako.
 
ik studio 
ik studio 
ik studio
 
 
Foto: PR
Objavljeno: 23.10.2015. u 11:55

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p