HRVATSKA MODA

Odličan spoj hrvatske mode, plesa i glazbe na otoku Šolta

Luksuzni hotel Martinis Marchi ugostio modni brend Klisab
Klisab Martinis Marchi 
subotu 06. kolovozu u predivnom ambijentu luksuznog hotela Martinis Marchi na otoku Šolta u Maslinici modni dvojac Klisab održao je reviju svoje kolekcije za jesen/zimu 2016.

Već petu godinu za redom Martinis Marchi za svoje dugogodišnje goste organizira tematske evente koji spajaju glazbu, hranu i modu u jedan jedinstven doživljaj. Ove godine su gosti uživali u brazilskim večerima, nadahnute Olimpijskim igrama u Brazilu. Večer je započela s glazbenim performansom, a izvrstan nastup plesne skupine približio je duh brazilske egzotike. Brazilski gastro specijaliteti oduševili su i najzahtjevnije nepce, a vrhunac večeri je predstavljala revija modnog brenda Klisab koja se održala uz predivni bazen koji je ujedno i središnji dio luksuznog hotela koji se nalazi u prostoru dvorca starog oko 300 godina.  

Martini Marchi
 
Martinis Marchi
Dizajneri Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić suradnju s Martinis Marchi hotelom započeli su prošle godine i to kroz snimanje kampanje za kolekciju Isle. Poziv za predstavljanje svoje aktualne kolekcije pred stranim gostima koji su na Šoltu došli iz Francuske, Njemačke, Italije, pa čak i daleke Australije.

Martinis Marchi
 
Klisab Martini Marchi
“Budući da smo lookbook kolekcije ISLE snimali u prostoru hotela bili smo svjesni njegove impresivne ljepote. Lijepo je bilo vidjeti kako se odjeća i modeli uklapaju u prostor koji nije klasična modna pista. Zahvaljujući organizacijskom timu Martinisa Marchija nismo naišli na velike izazove i probleme u organizaciji revije. Najveći problem bila je bura koja je budila strah otkazivanja trajekta, te bi samim time onemogućila dolazak modela i gostiju na otok. Sva sreća, vrijeme nas je na kraju poslužilo i sve je išlo po planu. Jako smo zadovoljni nastavkom suradnje s hotelom. Revija je prošla jako uspješno, što se najbolje vidi po upitima gostiju eventa i zainteresiranosti za naš rad. Spojili smo ugodno s korisnim te se nakon revije odlično zabavili s prijateljima i suradnicima”, objašnjavaju dizajneri.

Klisab Martini Marchi
 
Klisab Martini Marchi
Pop up store, koji se nalazi u sklopu samog hotela, do kraja mjeseca izlaže Klisab kolekciju predstavljenu na eventu Brazilian nights, što je oduševilo sve goste Martinis Marchi hotela koji su se do sitnih jutarnjih sati zabavljali uz bazen, a odlična atmosfera je samo potvrdila još jednu uspješnu sezonu ovog luksuznog hotela.

Klisab Martini Marchi
 
Klisab Martini Marchi
M.D.
Foto: PR
Objavljeno: 09.08.2016. u 13:01

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p