HRVATSKA MODA

Odličan stil samo je jedan poziv daleko!

Pokrenuta online platforma za stilističke savjete
Doris Fatur, Ivana Pavić i Ana Nikačević
S
jećate li se svih onih trenutaka kada bi, u panici i s hrpom odjeće u naručju, utrčale u kabinu za presvlačenje u namjeri da kupite haljinu za svadbu koja je na repertoaru prekosutra? U potpunoj nedoumici slale biste frendicama cijelu silinu poluhisteričnih poruka s fotkama i kojekakvim upitima željne bilo kakvog stilističkog savjeta? One bi vas utješile riječima da izgledate kao Miss svijeta, a vi biste konačno kupile haljinu koja vam se ionako na početku najviše sviđala. Baš zbog takvih i sličnih situacija ali i brojnih drugih pokrenuta je online platforma StyleReply.

Naime, StyleReply je jedinstvena digitalna platforma koja vam omogućava da se povežete s profesionalnim stilistima i od njih dobijete savjet o osobnom stilu i imidžu, prijedloge za stylinge za posebne prigode, shopping kao i promjenu garderobe. Načelno, StyleReply vam omogućuje da definirate svoj stil, a da pritom nemate nikakvu dilemu jer vam u tome pomažu profesionalci. Prednost ove platforme je i ta što ne trebate shopping centrima lunjati sa svojim osobnim stilistom pod rukom već čitavo savjetovanje možete odraditi preko konferencijskih video poziva te se savjetovati na isti način na koji ste se nekoć savjetovali s frendicama.

StyleReply
Najvažnije je da pritom ne morate brinuti tko je na drugoj strani linije i koliko je kompetentan, jer StyleReply ima izrazito visoke kriterije kada je u pitanju primanje novih stilista u tim. Budite uvjereni kako stilist preko puta vas u nogama ima mnogo utakmica (čitaj: editorijala, lookbookova i naslovnica magazina kao i iskustva u odijevanju poznatih osoba). Prije no što odaberete onog za kojeg smatrate da bi vam najbolje odgovarao, moći ćete pronjuškati kroz portfolio i proučiti u čemu je koji od stilista najbolji.

StyleReply
StyleReply su osnovali Marko Vitas i Iva Kosović, a zatim su im se pridružili i Doris Fatur i Ante Stojanović. StyleReply je inicijalno Markova ideja na koju je došao razgovarajući s prijateljima i poznanicima. S idejom o digitalnoj platformi koja bi povezivala stiliste i klijente, Marko je otputovao u Miami gdje je ideja dočekana s oduševljenjem što je Marku dalo dodatni vjetar u leđa. U Miamiju je Marko upoznao Ivu koja je brzo postala punopravni član projekta, a kasnije se uključila i stilistica Doris Fatur koja je zadužena za kontrolu kvalitete stilista na platformi. "Sve se nekako karmički posložilo", rekao bi zadovoljno Marko.

Ana Nikačević
Trenutno je u sustavu StyleReplay-a 10 profesionalnih stilistica iz cijelog svijeta, različite razine iskustva i preferencija, a među njima su i 4 naše profilirane stilistice: Doris Fatur, Ana Nikačević, Ivana Pavić i Petra Nižetić. StyleReply je tek u pretpremijeri no u vrlo je kratkom roku polučio izrazito pozitivan feedback posebice kada su u pitanju muškarci i žene srednjih godina koje mare za osobni stil ali mu se zbog poslovnih obaveza ne mogu dovoljno posvetiti. Dapače, StyleReply nije rezerviran niti za jednu skupinu već je otvoren za sve koji smatraju kako je za prvi dojam najvažnije da izgledaju kao najbolja verzija sebe, odijevaju se prikladno ovisno o prigodama i razviju jedinstven stil koji će odgovarati njihovoj osobnosti. Vaš novi stilist sada je samo jedan poziv daleko!


Ivana Pavić


Foto: arhiva Fashion.hr, Promo
Objavljeno: 14.09.2016. u 13:41

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p