HRVATSKA MODA

Odlična kolekcija koju će obožavati oni koji vole nešto drugačije i odvažnije komade!

Poznata hrvatska dizajnerica Ogi Antunac priziva božićno raspoloženje kroz 3 priče svoje nove kolekcije!

Neki od nas su jedva dočekali zimu zbog zimskih radosti dok su pak oni drugi jedva dočekali zimu zbog mogućnosti umatanja u najfinije tople materijale kojima nas već sezonama oduševljava Link by Ogi. Ove zime Ogi je za nas pripremila 3 priče kroz koje provlači it materijale, pliš, šljokice i naravno kožu.

“Htjela sam u ovu limited edition kolekciju uklopiti sve one materijale u kojima se ja osjećam ugodno . Pliš, šljokice i koža savršeno se nadopunjuju u dnevnom i večernjem izdanju a upravo je to poanta cijele ove kolekcije.” objasnila nam je dizajnerica Ogi Antunac.

Nova božićna kolekcija napravljena je za sve one koji vole kombinirati komplete koji savršeno funkcioniraju kroz casual look ali i koji se mogu transformirati u potpuno stylish look za neki izlazak.

Kako bi pokazala svu raskoš svog dizajna, Ogi je sve nadopunila svojim prepoznatljivim LINK statement jaknama koje su već godinama nezaobilazan modni detalj trendseterica.

Naša inovativna dizajnerica Ogi Antunac i ovoga puta obratila se talentiranoj fotografkinji Sanji Jagatić kako bi na najbolji mogući način pretočila svoj dizajn u prepoznatljiv vizualni stil koji već godinama njeguje. U ulozi modela našla se prekrasna Korina Brečić iz Talia agencije dok make up potpisuje Nina Pejnović.

Novu kolekciju kolekciju mozete pronaći na sljedećem linku!

Foto: Sanja Jagatić
Objavljeno: 30.11.2021. u 12:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p