HRVATSKA MODA

Odlična nova kolekcija Diane Viljevac

Spontanost i ležernost osnovna misao vodilja
Diana Viljevac
N
ovom ready to wear kolekcijom dizajnerica reinterpretira svoj dizajn s idejom da ga približi što širem broju žena. To je izrazito nosiva i jednostavna kolekcija kojom dizajnerica ne odstupa od prepoznatljivog potpisa kojeg karakterizira ženstvenost i romantičnost.

Ovom kolekcijom prevladavaju oversized off shoulder košulje u bijeloj boji te hlače i haljine s printom. Model traperica visokog struka zasigurno će osvojiti sve žene jer su posebno dizajnirane na način da istaknu žensku figuru i naglase struk.

Diana Viljevac
Diana Viljevac
Diana Viljevac
Kolekcija je namijenjena svima onima koji žele ostaviti dojam kako se oko stylinga nisu trudili, a s druge strane da izgledaju vrlo moderno i svježe. Kolekcija je zamišljena kao nešto pročišćeno, elegantno i nosivo u svim prilikama. U samoj kampanji je naglašena spontanosti i ležernost, jer upravo je to osnovna misao vodilja prilikom stvaranja ove kolekcije.

Diana Viljevac
Diana Viljevac
Diana Viljevac
Diana Viljevac
Diana Viljevac
Svi koji žele izgledati moderno i elegantno u svakodnevnom životu pronaći će se u ovoj kolekciji baziranoj na prirodnim materijalima kao što su pamuk, lan i viskoza. Ono što odskače je neopren od kojeg su napravljene jakne za proljeće, koje su predimenzionirane i voluminozne te čine čvrstu formu. Mnoge žene će s oduševljenjem dočekati ovu podliniju koja je i cjenovno veoma pristupačna. Kolekcija je dostupna u showroomu na adresi Šenoina 11 te od sljedećeg tjedna na web shopu.

Foto: Jakov Baričić
Make up: Saša Joković
Frizura: Lidija Štokić (Hairvetica) za Schwarzkopf professional
Model: A. Kopljar( Colors Model Management)
Objavljeno: 16.02.2017. u 09:54
Tagovi: diana viljevac

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p