HRVATSKA MODA

Održan casting za 16. Perwoll FASHION.HR

Više od 200 modela pojavilo se jutros u Kino Europi

Danas se u Kinu Europa održao službeni casting za nadolazeći Perwoll FASHION.HR. Među više od 200 modela, najbolji hrvatski dizajneri izabrali su lica koja će na modnoj pisti predstaviti njihove nove kolekcije.

Uvijek atraktivan casting za najiščekivaniji događaj sezone privukao je brojne modele eminentnih modnih agencija koji su potražili svoju priliku da postanu dio ove modne priče. 16. Perwoll FASHION.HR održat će se od 26. do 29. ožujka u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma. Organizatori pripremaju vrhunski spektakl, a vodeći hrvatski dizajneri u četiri će večeri predstaviti svoje nove kolekcije.


Tjedan mode službeno otvara Aleksandra Dojčinović, a svoje će kolekcije predstaviti Branka Donassy, Ivica Skoko, eNVy room, IK studio, Martina Felja, Ana Maria Ricov, Marina Design, Aleksandar Žarevac, Boris Banović, te Zoran Aragović. Mlade dizajnerske snage predstavljat će pobjednici prošlogodišnjeg natječaja LIFT by Perwoll Marija Kulušić i Silvio Ivkić. Robert Sever zatvorit će tjedan mode autorskom kolekcijom u kojoj će predstaviti i modele inspirirane beauty brandom Dove. Regionalne snage zastupat će srpski dizajner Mihano Momosa koji će se prvi put predstaviti hrvatskoj publici u sklopu programa ZONA 45.

dizajneri Perwoll FASHION.HR-a s Vinkom Filipićem

Marina Obradović i Vinko Filipić

Nikica Ivančević i Marija Kulušić

Silvio Ivkić i Marija Kulušić

 

photos: Jure Perišić

 

Objavljeno: 08.03.2014. u 17:01

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p