HRVATSKA MODA

Odvažna kolekcija koja slavi emancipiranost

Lukabu kolekcija „Overdose“
Lukabu Marina Jerant
S
treet style scena raste iz sezone u sezonu i apsolutni je hit na ulicama Pariza, Londona, Amsterdama, Berlina. Nova LUKABU kolekcija posvećena je svim trendsetericama koje vole udobne i oversize komade s visokim naponom iskričavih i sjajnih tekstura koje ove sezone pršte elektro-luksuzom.

Inspirirana slobodom ženskog identiteta i stila, kultni modeli Nike tenisica te drugi dojmljivi i originalni street style komadi iz kolekcije predstavljaju savršen miks NIKE carstva i odvažnog Lukabu dizajna. To je high street style kolekcija koja je zamišljena da se savršeno spaja s bombastičnim krznom.

Lukabu Marina Jerant
Lukabu Marina Jerant
"Želimo prikazati urbanu ženu u bundi s tenisicama na nogama kako juri na poslovne sastanke ili mame koje jure za klincima“, dizajnerica Marina Jerant.

Inspirirajući se energijom životnog tempa nastale su asimetrične kožne suknje u boji, hlače s metalik efektom, print majice, bunde od eko krzna s eksplozivnom paletom boja i kaputi koji simboliziraju žensku slobodu, hrabrost, emancipiranost i uživanje u vlastitoj mašti bez imalo zadrške.

Lukabu Marina Jerant
Lukabu Marina Jerant
Objavljeno: 06.10.2016. u 08:58

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p