HRVATSKA MODA

Ogi Antunac i Zoran Mrvoš predstavili novi Samsung uređaj

Stigao je GALAXY Note II

Vrhunac treće večeri Dove FASHION.HR-a bila je revija dizajnerskog dvojca LINK koji je na zasebnoj pisti u suradnji sa Samsungom prikazao još jednu fenomenalnu kolekciju inspiriranu ulicama vječnog grada New Yorka. Kolekcija je svojevrsna nadogradnja na jesensku kolekciju s time da je ovog puta naglasak stavljen na meke, ali jasno definirane linije uz korištenje bijelih, sivih, puderastih i nezaobilaznih crnih tonova. Ogi Antunac i Zoran Mrvoš svoju kolekciju namijenili su urbanim, definiranim modernim ženama kojima je udobnost i funkcionalnost na vrhu prioriteta.

                            

U sklopu revije ekskluzivno je predstavljen i najnoviji Samsung GALAXY Note II čiju vrhunsku tehnologiju su na licu mjesta priliku imali isprobati brojni posjetitelji Dove FASHION.HR-a.

Novi Samsung GALAXY Note II omogućuje jedinstveno iskustvo pri stvaranju personaliziranog i ekspresivnog sadržaja, što ga čini ultimativnim pametnim telefonom za kreativnost u pokretu. Samsung GALAXY Note II će pomoći korisnicima osloboditi njihovu unutarnju kreativnost te im omogućiti da otkriju informacije brže, zabilježe ideje i izraze se na organiziraniji i učinkovitiji način.

 

Samsung GALAXY Note II donosi pregršt novitet koji će unaprijediti korisničko iskustvo poput Easy Clip, za izrezivanje sadržaja, Idea Visualizer dodavanje ilustracija ručnim upisivanjem ključnih riječi na S Note, Air View za pregledavanje sadržaj bez otvaranja te Quick Command, koji omogućuje korisnicima da pomoću S Pen olovke brzo aktiviraju aplikacije koje često koriste.

 

               

Objavljeno: 13.10.2012. u 16:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p