SVJETSKA MODA

Omiljeni brend naočala ima novu kolekciju idealnu za nadolazeće blagdane

Modeli koje ćete obožavati nositi

Napokon nam je stiglo najljepše doba godine, vrijeme veselja, darivanja, zajedništva, ali i onog zbog čega to doba najviše volimo – druženja s dragim ljudima. Upravo jedno takvo predblagdansko druženje održano je u IZIPIZI storeu u Splitu, smještenom na jednoj od najljepših splitskih “pjaceta”, Morpurgovoj poljani.

Ljubitelji ovog cool francuskog brenda, poznate Splićanke i Splićani: Fani Čapalija, Anamarija, Antonio i Aljoša Asanović, Mia Pauletić, Silvia Dvornik, Vedrana Ilić i Barbara Kurtović, uživali su u ugodnoj i opuštenoj predblagdanskoj atmosferi, ali se i na vrijeme riješili “slatke muke” – što staviti dragoj osobi pod bor. Bilo da želite razveseliti roditelje, prijatelje, dijete ili partnera, s IZIPIZI naočalama je teško pogriješiti.


U bogatoj IZIPIZI ponudi možemo pronaći naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, kao i naočale za djecu i cijelu obitelj. IZIPIZI naočale svojim jedinstvenim dizajnom, visokom kvalitetom i širokim spektrom oduševljavaju ljude svih generacija. Najmlađima je najslađe poklanjati, a Baby&Kids i Junior kolekcije su neodoljive, skijaše možete razveseliti Glacier i Sun snow modelima, a one koji snijeg ne obožavaju sunčanim naočalama sa 100% zaštitom od sunčanih zraka i UV zračenja. Izbor sunčanih naočala uistinu je širok, a posljednja kolekcije Outer Space savršen je izbor za svakog tko jedva čeka da zima završi.S obzirom na količinu vremena koju provodimo pred raznim ekranima, vjerujemo da ćete nekog od najbližih ugodno iznenaditi s naočalama iz kolekcije SCREEN, a ljubiteljima čitanja, užitak u omiljenom hobiju učinite još boljim naočalama iz IZIPIZI reading kolekcije.Francuski brend gotovih naočala za čitanje, sunčanih naočala i naočala za zaštitu od ekrana IZIPIZI osnovan je 2010. godine, a od samih početaka odlikuje se inovativnošću u kreiranju modela namijenjenih svim generacijama i svakoj prilici.

Foto: Vjeko Bilota
Objavljeno: 15.12.2021. u 12:16
Tagovi: naočale

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p