HRVATSKA MODA

Online magazin FASHION.HR+ HOLIDAY oduševio modnu kremu

Drugo izdanje magazina nadmašilo sva očekivanja
FASHION.HR+ HOLIDAY 
ponedjeljak 07. prosinca u optici Ghetaldus u Ban centru predstavljeno je novo izdanje online magazina FASHION.HR+ HOLIDAY, a novi broj je oduševio modnu kremu. Naslovnicu drugog broja krasi prekrasna glumica Nataša Janjić, a na novom izdanju sudjelovali su vodeći stručnjaći s područja mode, beautyja i lifestylea

„U holiday izdanju drugog broja online magazina FASHION.HR+ htjeli smo predstaviti vodeće blagdanske teme na urban način, nudeći našim čitateljima odlične savjete za nadolazeće blagdane, no isto tako im otkrivati vodeće trendove na našoj domaćoj modnoj i beauty sceni. Za lice s naslovnice odabrali smo glumicu Natašu Janjić koja izvrsno utjelovljuje FASHION.HR+ ženu – uspješna, pametna, modno osviještena i bez dlake na jeziku. To je ujedno i pokazala u velikom intervjuu“, izjavila je glavna urednica Mija Dropuljić.
 
Mija Dropuljić i Nataša JanjićMija Dropuljić i Nataša Janjić 
 
Na naslovnici i u editorijalu Nataša Janjić je uskočila u ulogu fatalne i opasne zavodnice koja zna što želi i kako to postići. Glumica se posebno veselila snimanju, a finalne fotografije su je oduševile.

Nataša Janjić
Nataša Janjić 

„Na snimanju je bilo fantastično, atmosfera je bila odlična jer uistinu je pravo zadovoljstvo raditi s tako profesionalnim i opuštenim timom. Uistinu sam sretna što krasim naslovnicu ovog blagdanskog izdanja online magazina FASHION.HR+ koji je glamurozan, bogat temama i predivnim fotografijama“, osvrnula se Nataša Janjić.

Franjo Matković
Franjo Matković 

Iza naslovnice, ali i modnog editorijala, stoji naš renomirani modni fotograf Franjo Matković koji je predstavio dvije stilski različite priče i time dokazao ponovno svoj talent.

"Na snimanju za novi broj magazina Fashion.hr+ je bilo izvrsno. Atmosfera je bila sjajna, a Nataša je prava profesionalka pa je bilo lako raditi s njom. Jako mi se sviđa rezultat i ponosan sam na ovu suradnju s Fashion.hr redakcijom“, izjavio je Franjo.


Brojni uzvanici imali su priliku ekskluzivno prelistati 132 stranice koje donose blagdanske priče nastale s vodećim stručnjacima, poput chefa Marina Medaka koji je za ovu prigodu kreirao recept za savršeno kuhano vino. Dizajner interijera Boran Petljak i arhitekt Pauolo Valčić iz studija Stairwell&Loft su predstavili cool savjete za urbano božićno uređenje doma. Veliku trkačku ispovijest donosi Nevena Rendeli, dok sve blagodati saune otkriva Jasminka Herceg. Veliki modni editorijal All night long… predstavlja glamuroznu i dekadentnu proslavu Nove godine, dok je nevjerojatne lookove Dajane Pajkić i Katice Topčić inspirirane kultnim Star Wars likovima zabilježio fotograf Jure Perišić.

   
Što novo izdanje magazina FASHION.HR+ donosi ekskluzivno su prelistali Nataša Janjić, Ana Radišić, Nevena Rendeli, Loredana i Tomislav Bahorić, Tihana Harapin Zalepugin, Iskra Jirsak, Ana Maria Ricov, Marijeta Duvnjak i brojni drugi.

Nevena Rendeli
Nevena Rendeli 

U galeriji pogledajte tko sve nije htio propustiti ekskluzivno predstavljanje online magazina FASHION.HR+!

M.D.
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 08.12.2015. u 11:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p