HRVATSKA MODA

Osvojite 3 pašmine za savršen jesenski styling

Fashion.hr Style community & modna linija FASHION.HR by Robert Sever vas daruju
fashion.hr
 
Modna linija FASHION.HR by Robert Sever pod nazivom Instant Chic nastavak je suradnje kreativnog tima FASHION.HR-a s vrhunskim domaćim dizajnerima s ciljem stvaranja jedinstvenih mini kolekcija koje svojom pristupačnošću i trendi dizajnom osvajaju tržište. Ova dizajnerska kolekcija dostupna je u svim trgovinama lanca drogerija Bipa.
 
FASHION.HR by Robert Sever mini kolekciju čine odjevni komadi neophodni za chic izgled svake žene: haljina, majica, remen s dugačkim resama, remen s printom, torbica i pašmina. Ideja dizajnera bila je napraviti nekoliko modnih komada koji će zajedno, ali i odvojeno s drugim odjevnim komadima učiniti da se žena osjeća posebno i chic. Krojevi su vrlo jednostavni, ali zanimljivi i bogati detaljima. Kad su u pitanju boje, dizajneri prate svjetske trendove ove sezone: siva i ljubičasta u kombinaciji s crnom i zelenom, koje se lako kombiniraju s ostalim bojama što ovu kolekciju čini još poželjnijom.
 
Fashion.hr Style Community danas daruje čitateljice s 3 pašmine iz kolekcije FASHION.HR by Robert Sever. Sve što morate napraviti kako biste osvojile ovu nagradu jest odgovoriti na naše nagradno pitanje. Dobitnice objavljujemo idući utorak, 2. prosinca, a rok za preuzimanje nagrade je mjesec dana.
 
Update: Sretne dobitnice su Ivona Koledić, Katarina Kasulan i Marija Maletić. Molimo dobitnice da nas kontaktiraju na redakcija@fashion.hr, kako bismo dogovorili preuzimanje nagrade.
Objavljeno: 24.11.2014. u 15:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p