TRENDOVI

Otključaj VIP modni sadržaj sa XYZ

Nova web stranica

XYZ Premium Fashion Store lansirao je novu web stranicu, prvu od osnutka trgovine, koja je predstavljena na kataloški način uz autorski fotografski materijal i modne kombinacije koje u potpunosti slijede identitet brenda XYZ. Na web stranici www.xyz.fashion/hr pronaći ćete pomno odabrane kombinacije i modne dodatke koji odražavaju ponudu trgovine i slijede XYZ misiju – moda za sve generacije i svaki stil.

Slijedi najsuvremenije web trendove, odražava sofisticiranost dizajna i omogućuje izvrsno korisničko iskustvo na mobilnim uređajima, te kupcima donosi bolji uvid u ponudu trgovine XYZ Premium Fashion Store.


Kampanja s kojom promoviramo modni katalog i novu web stranicu nosi naziv Otključaj VIP modni sadržaj, a karakterizira ju zanimljivo predstavljanje modnih tajni poznatih lica iz Hrvatske i Sloveniji. Ona je nastavak kampanje #XYZNATIONOFFASHION.
XYZ Nation of fashion kampanju obilježava ideja da je XYZ nacija mode, skupina individualaca dobrog stila i pogleda na svijet koje spaja ljubav prema modi i univerzalna modna abeceda koja umjesto s ABC započinje s XYZ. Najsuvremenija modna zajednica u regiji najprije se predstavila golim tijelima gdje su modni dodaci preuzeli središnji dio kampanje, a sama golotinja je umjesto provokativne slike dobila estetsku transformaciju. Slijede još i proljetna i ljetna verzija gdje se goli modeli prikazuju u raznim modnim kombinacijama primjerenim sezoni, modnim stilovima, različitim načinima života i svjetonazorima.

Foto: PR
Objavljeno: 17.05.2018. u 14:00

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p