HRVATSKA MODA

Otkrivamo 6 najprodavanijih hrvatskih vjenčanica

Hrvatski dizajneri otkrivaju svoje najpopularnije modele vjenčanica
Najprodavanije hrvatske vjenčanice
D
ok smo još prije par godina na svim vjenčanjima viđali mladenke u nekreativnim, monotonim i ono, najvažnije, posuđenim vjenčanicama, u posljednje vrijeme žene za svoj najvažniji dan u životu ipak biraju probranije i unikatnije haljine. A idealne adrese za custom made vjenčanice iz snova su one hrvatskih dizajnera!

Vodeća hrvatska dizajnerska imena nametnula su se kao stalne adrese budućih mladenki. One su odlučile da ne žele davati novac za vjenčanice u kojima su sudbonosno Da izrekle mnoge žene prije njih. Moderne mladenke žele na taj važan dan imati na sebi haljinu izrađenu po njihovim mjerama, a ne prilagođene za potrebe još jednog vjenčanja u nizu. Mladenke novog doba žele biti posebne! Ipak je to njihov dan! Koje haljine biraju, zbog čega vole upravo te modele i koliko za njih izdvajaju, otkrivaju nam u nastavku hrvatski dizajneri.

eNVy room vjenčanica

eNVy room vjenčanica

„Ovo je jedan od naših najstarijih modela koji i dan danas jednako dobro prolazi kod mladenki u odabiru idealne vjenčanice. Mislimo da je to tako jer je izrazito lagana, nepretenciozna i romantična. Izrađena je od šarmantne 3D čipke i ima otvorena leđa, a cijena joj je jako pristupačna i košta koliko inače koštaju haljine u najmu u drugim salonima vjenčanica. Cijena joj je 6.990 kn. Na plaćanje gotovinom dajemo -10% popust“, otkrivaju Nikica Ivančević i Vjeko Franetović.

Ivica Skoko vjenčanica

Ivica Skoko vjenčanica

„Ova dva modela su najprodavanija s tim da ih svaki put malo izmijenimo. Cijena ove sirene od 3D čipke je 7.500 kn, dok je ova haljina nabrana u struku od bogate čipke te ručno vezenim detaljima 9.500 kn. Ono što je zanimljivo našim klijentima, bez obzira na odabran model, je to što je svaka haljina i dalje unikatna. Pri tome su jako ugodne za nošenje. Mladenke nam često komentiraju kako se nisu presvlačile i kako su haljine apsolutno drugačije od svih klasičnih vjenčanica – ženstvene i senzualne, moderne, a naglašavaju kako su se osjećale poput princeza."

Matija Vuica vjenčanica


Matija Vuica vjenčanica

„Vjenčanica popularnog naziva "sirena kroj" već je sezonama najtraženiji model. Iako je u zadnje vrijeme jedan sasvim drugačiji model, romantične krinoline, koja se od struka raskošno širi u bogatom tkanju čipke i 3D aplikacija, pokušao zauzeti primat, ipak je klasik sirena kroja i dalje na prvom mjestu. Ono što je čini traženom je prije svega činjenica da je jednostavna u svom kroju, a istovremeno raskošna u detaljima slaganja čipke te s manjim ili većim šlepom čini svaku ženu glamuroznom. Iako se ponekad čini da nije za svako tijelo, ipak se sa znalačkim intervencijama može prilagoditi gotovo svakoj građi. Cure su spremne i izgubiti koji kilogram viška ako treba, samo da im lijepo pristaje. To me posebno oduševljava jer tada dajemo svi sve od sebe za savršen izgled. Vjenčanice koje radimo savršeno pristaju uz tijelo, a da pri tom ne koristimo nikakve krute materijale kao podloge, što je dodatan razlog za izbor. Dugo smo istraživali kako bi dobili vjenčanicu u kojoj se može biti cijelu noć bez ikakvog opterećenja. Mislim da je to najvažnije i komplimenti koje dobivamo potvrda je da smo u tom uspjeli. Naše mladenke nemaju potrebu za presvlačenjem 'iza 12', što je dugo bio običaj. Također je jedan od razloga to što je svaka vjenčanica unikatna u svojoj izradi. Svaku čipku drugačije slažemo, izrezujemo, često kombiniramo i različite aplikacije jer je i svako tijelo drugačije pa su nekad poželjne duguljaste, a ponekad oblije forme. To je onaj dio koji mene posebno veseli jer kombinacijama nigdje kraja. Često danima slažem komadiće čipke, dok nisam potpuno zadovoljna pa ih tek onda prišivamo. Svakako, rezultati se vide i zahvale koje dobivamo uz fotke nakon vjenčanja, naša je najveća nagrada. Što se cijena tiče, nastojim da smo svi zadovoljni i one se formiraju na prvim konzultacijama. Ovise o raznim detaljima koje zajedno dogovaramo i sve uvijek bude u budžetu koji je neka mladenka sebi odredila. Najljepši kompliment koji sam dobila bio je od jedne mladenke koja je rekla svom budućem da joj ne treba prsten nego bi radije taj budžet iskoristila za vjenčanicu kod Matije… Obožavam svoje mušterije!“

Ivan Alduk vjenčanica

Ivan Alduk vjenčanica

"Pomalo klasičan model korzetirane sirene s poluprozirnim gornjim djelom, malim rukavima i otvorenim leđima izvrsno naglašava ženske obline na senzualan način. U kombinaciji s diskretnim vezom na rukavima i uz rub te prozračnim velom, ostavlja jako moderan i svečan dojam. Iako je pomalo klasična ovo je jedan od modela u koje se mnogo mladenki zaljubi jer, iako u početku možda i zaziru od uskih, neudobnih sirena krojeva, naše haljine su specifično krojene i šivane te daju veliku dozu udobnosti i funkcionalnosti. Najčešće se u struk stavi satenska vrpca kao točna na i potpunom looku. Cijena vjenčanice šivane po mjerama klijentice je 7.500 kn i moguće ju je u nekim segmentima izmijeniti, prilagoditi vlastitim željama."

Marina Jerant vjenčanica


Lukabu by Marina Jerant vjenčanica

„Najtraženiji model je još uvijek iz kolekcije 'I DO' SS15 jer je po feedbacku klijentica gornji dio apliciran francuskom čipkom ispod nude podloge i on daje efekt jednostavnosti, a s druge strane donji dio daje nesputanost pri kretanju i čini ju vrlo dostupnom za sve linije tijela, pa je i to razlog zašto se odlučuju baš za taj kroj vjenčanice. Duž leđa zbog glamuroznijeg izgleda stavljamo bisere, a svilenim trakama ističemo struk… Cijena haljine iznosi 6.000 kn.

Boris Pavlin vjenčanica


Boris Pavlin vjenčanica

„Najtraženiji model trenutno je ova nježna haljina romantičnog kroja od vintage štrikane čipke boje vrhnja na svilenoj podlozi boje pudera. Cijena haljine je 9.200 kn. Danas djevojke sve manje traže salonske copy paste vjenčanice i okreću se onim modelima u kojima se osjećaju prirodno, opušteno i lijepo. Heavy bridal make-up i navlačenje podsuknji su stvar prošlosti. Romantika je in.“

Mija Dropuljić
Foto: PR, Marko Lukunić/PIXSELL
Objavljeno: 10.11.2016. u 14:27

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p