HRVATSKA MODA

Otvara se domaći webshop s odjećom hrvatskih dizajnera

Od sada dizajnerske komade možete kupiti s nekoliko klikova mišem
Online shopping postao je jedan od najpopularnijih načina kupovine današnjice. Plaćanje je vrlo sigurno, mjere svakog odjevnog komada jasno su ispisane i potrebno je samo nekoliko klikova do kupovine. Iako smo navikli naručivati iz stranih online trgovina gdje svoje komade čekamo od pet pa sve do tridesetak dana, u Hrvatskoj je pokrenuta modna online shopping platforma koja će nam svima olakšati život.

KLODIER.com
online je destinacija koja povezuje kupce s nezavisnim modnim buticima i dinamičnim dizajnerskim imenima. KLODIER posjetiteljima nudi pristup unikatnim i limitiranim komadima iz butika i od dizajnera, diljem zemlje koji nikada prije nisu bili online. Na samoj platformi pridružila su se neka od vodećih kultnih imena hrvatskog dizajna poput CHARLIE design, Donassy, I-GLE, zatim mlada i perspektivna dizajnerska imena koja su popratili i svjetski mediji; NIKA TOM, SPIRIT by T.B., FASADA, KLISAB, DIORALOP, BLACKPEARL by S.L., MIRTA jewelry, Loré, Larie i butici poput Bon ton store & gallery. U planu su novi dizajneri i novi butici, zainteresiranost je velika, a čak se i sami dizajneri koji žele biti dio ove modne priče mogu se prijaviti na Klodier.com.


Začetnici ovog projekta su Vera Korak i Dino Branković koji ističu: "Posebnost je što niti jedna druga web trgovina u RH, a ni globalno nema ovakav koncept predstavljanja fizičkih butika i dizajnera. Ova platforma pomaže da se butici i dizajneri povežu s globalnom publikom, da se pravedno natječu i prošire na globalnom tržištu te da nude svoje proizvode i kreacije svima, a ne samo fizičkim prolaznicima. KLODIER podupire fizičke butike i dizajnere u digitalnom, promocijskom, prodajnom i logističkom dijelu, dok posjetiteljima omogućuje otkrivanje, informiranje i kupnju njihovih proizvoda u bilo kojem vremenu i s bilo koje lokacije. Kupci putem KLODIERA mogu pronaći unikatne i autentične komade, manje serije koji se ne mogu pronaći nigdje drugdje. Proizvodi se šalju direktno iz butika, showrooma ili dizajnerskih studija, a pakirani su ručno s posebnom pažnjom od strane samih dizajnera ili vlasnika butika. Cijene proizvoda iste su kao i na fizičkim lokacijama dok je dostava besplatna."

Ovaj poslovni model jamči neusporediv raspon odjevnih komada; od vrlo dobro poznatih brendova pa do najzanimljivijih novih dizajnerskih imena koja se nalaze u raznim gradovima, trenutno Zagreb, Split, Rijeku, Sienu i sl. Kupci jednostavno mogu birati hoće li posjetiti i kupiti svoj odjevni komad online ili fizički u gradu u kojem se nalaze.

Foto: PR
Objavljeno: 04.04.2018. u 10:07
Tagovi: online shop, moda

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p