HRVATSKA MODA

Otvara se nova modna oaza u koju jedva čekamo zaviriti!

Novi brend na domaćoj sceni otvara vrata u zagrebačkoj Ilici!

Domaća modna scena od subote, 13. ožujka, postaje bogatija za još jedan modni brend i modni studio ‘a design’. U ova izazovna vremena za cijelo društvo, pa tako i svijet mode, rijetki su oni koji se usuđuju pokrenuti neku novu modnu priču. Upravo ta priča i novi modni kutak ljubitelja urbane mode smjestio se na adresi Ilica 170 u Zagrebu.

Brand je pokrenula Ana Volarević, inače dipl. Ing. Tekstilne tehnologije za dizajn i projektiranje tekstila i odjeće, te stalni član ULUPUH-a, koja je ovim modnim iskorakom objedinila dugogodišnje iskustvo dizajniranja odjeće, rada kao kostimograf u raznim kazalištima, te kao stilist u raznim publikacijama.Dizajnerica koja je već dugi niz godina prisutna na hrvatskoj modnoj sceni razvila je svoj jedinstveni stil koji se odlikuje raznim geometrijskim formama, te jednostavnom elegancijom prilagođenoj svim modno osviještenim osobama. U 'a design' modnom studiju premijerno će prikazati unikatnu kolekciju za nadolazeću sezonu proljeće-ljeto. Haljine, baloneri, tunike zagasitih boja, bezvremenskih, ali avangardnih krojeva, izrađene od kvalitetnih prirodnih materijala okosnica su ove kolekcije.

'a design' je mjesto gdje se susreću pret-aporter i heute couture, a ideja iza svakog ručno rađenog komada je prije svega feel good fashion, ugodan osjećaj u ovoj nekomformističkoj odjeći, a time i u vlastitom tijelu.

Foto: PR
Objavljeno: 11.03.2021. u 15:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p