HRVATSKA MODA

Otvara se renovirana splitska Tommy Hilfiger trgovina

Nova adresa koju će obožavati trendseterice 

Tommy Hilfiger najavljuje otvaranje renovirane trgovine u Marmontovoj ulici u Splitu, Hrvatska, 10. ožujka 2016. godine. Smještena u prestižnoj ulici u centru grada, trgovina je dio rastućeg lanca Tommy Hilfiger lokacija širom svijeta koji trenutno broji 1500 trgovina u 115 država.

 
Tommy Hilfiger trgovina, koja se prostire na 100 m2, donosi najnoviju kolekciju proljeće/ljeto 2016., koja uključuje mušku i žensku sportsku odjeću, obuću i modne dodatke. Interijer trgovine je dizajniran tako da odražava mješavinu klasičnog i modernog utjecaja objedinjenog u brandu Tommy Hilfiger. Američki antikviteti, vintage čvorovi i prilagođena umjetnička djela odražavaju “klasični američki cool” doživljaj ovog bredna.
  
 
Tommy Hilfiger kolekcija proljeće/ljeto 2016. inspirirana je avanturističkim duhom kojim odiše ljetovanje na otoku. Kolekcijom prevladavaju opuštene, jednostavne i sofisticirane linije prožete mornarskim i egzotičnim detaljima, pomiješane sa suncem izblijeđenim paletama, atletskim naglascima, teksturom tkanine i vojničkim detaljima. 
  
 
Foto: PR
Objavljeno: 07.03.2016. u 15:19

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p