HRVATSKA MODA

Otvoren LuLu showroom u centru Zagreba

Poznate ljubiteljice mode na otvorenju
Lulu showroom  
Zagreb je u četvrtak 23. listopada postao bogatiji za još jedno mjesto za sve zaljubljenice u modu. U strogom centru Zagreba, na 1. katu Ilice 15, smjestio se LuLu showroom. Riječ je o sve poznatijem hrvatskom modnom brendu dizajnerice Martine Tutić, kojoj je ova kolekcija jesen/zima već četvrta po redu.

Dizajnerica se ovaj put hrabro poigrala krojevima koji pristaju ženama svih dobnih skupina, zbog čega će ih zasigurno mnoge žene poželjeti imati u svome ormaru, a posebno poklonice urbane, udobne i ženstvene mode za svaki dan. Budući da je dizajnerici iznimno važno da se žene osjećaju udobno u njezinoj odjeći, tijekom vlastite proizvodnje ove kolekcije koristila je samo vrhunske materijale poput svile, fine čipke, micromodala, vune te pamuka.

LuLu showroom
Odjeću je prilagodila dnevnim i večernjim varijantama te namijenila ženama sa stilom i stavom. Među spomenute se svakako ubrajaju i jučerašnje prve posjetiteljice novootvorenog showrooma Doris Pinčić, Mara Bratoš, Sementa Rajhard, Ana Begić Tahiri, Andrea Andrassy, Ana Miščević, Tihana Harapin Zalepugin, Ivana Tomas te Iva Jurčić.

U galeriji pogledajte kako je bilo na otvorenju…

Foto: Mario Poje i Sara Dombre
Objavljeno: 23.10.2015. u 11:47

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p