HRVATSKA MODA

Otvorena 'nova stara' adresa u centru Zagreba

ROBA & bon ton udružili snage
bon ton

Na adresi Preradovićeva 34 ponovno je otvoren ROBA store, mjesto na kojem uvijek možete pronaći poseban komad odjeće u limitiran serijama i mjesto na koje uvijek rado vraćaju oni koji su žele nešto više od mode.

 
Povod otvaranja je novouređeni prostor, ali i spajanje sa suvremenim butikom i galerijom, bon ton. Obzirom da gaje isti senzibilitet prema modi i glazbi, udruživanje snaga bio je logičan slijed. Osvježeni prostor koji nakon industrijskog stila sada odiše profinjenošću u pastelnim bojama sada krase čak tri neonska natpisa ROBA & bon ton. Uređenje, već tradicionalno potpisuje odličan Poop Studio. U sada zajedničkom butiku možete pronaći brendove kao što su Zoe Karrsen, BLK DNM, Paul & Joe Sister, National Standard tenisice i odjevne komade brenda ROBA.
 

Osim će ponovno biti omiljena adresa za kupovinu, novi koncept je osmišljen i za povremena afterwork druženja, slušaonice koje će se odvijati kod prvih "susjeda" u galeriji BraVo i "minglanje" uz koktele koje miksa gastro tim iz Bistroa 75.

 
 
 
Foto: Robert Mataković, PR
Objavljeno: 31.05.2016. u 15:22
Tagovi: ROBA, bon ton

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p