HRVATSKA MODA

Outlet Centar Sveta Helena

Otvorenje u petak 19. prosinca u 9:30h!

Investitor Prigan Holdings danas je predstavnicima medija putem svoje podružnice Zelina centar d.o.o., prezentirao završenu prvu fazu investicije Outlet centra Sveta Helena čija je ukupna vrijednost 45 milijuna EUR. Javnost će imati priliku upoznati se sa centrom od ovoga petka kada će se otvoriti vrata trgovina. Kao što je bilo i najavljivano, Prigan Holdings Ltd će nastaviti sa razvojem Outleta kroz izgradnju druge faze koja će započeti kroz godinu dana.

Outlet je danas u svijetu trend kupovanja za sve slojeve društva od onih koji imaju veće platežne mogućnosti do onih s nižim prihodima. Outlet im pruža osjećaj trenda i ugode u kupovanju poznatih robnih marki. Zahtjevni standardi koje Outlet centar nameće svojim trgovinama novost su na hrvatskom tržištu i kao takvi ne predstavljaju konkurenciju standardnim trgovačkim centrima. Kada govorimo o standardima, prije svega treba istaknuti da artikli moraju biti na 30% do 80% -tnom sniženju pri čemu stara cijena treba biti jasno istaknuta, sve veličine moraju biti dostupne i asortiman se redovito mora osvježavati.

Outlet centar Sveta Helena izgleda poput manjeg stambenog naselja ili takozvanog urbanog sela, a posjetiteljima su na raspolaganju natkrivene ulice, uređene šetnice, restorani i što je posebno zanimljivo za roditelje - služba čuvanja djece.

Centar se nalazi nadomak Svetog Ivana Zeline i u neposrednoj blizini autoceste A4 Zagreb-Varaždin.

 

Zašto je kupovanje u Outletu drugačije?

  • robne marke su ponuđene po sniženim cijenama tijekom cijele godine
  • artikli na prodaji su autentični
  • garantirana sniženja između 30% i 70% od preporučene maloprodajne cijene
  • svaka oznaka za cijenu prikazuje originalnu maloprodajnu cijenu i cijenu u outletu; odmah možete vidjeti koliko ste uštedjeli

 

Lokacija: prikladno pozicionirano na A4, samo 26 km od Zagreba prije naplatnih kućica (nema troška cestarine za one koji dolaze iz Zagreba) Izlaz na čvoru Sveta Helena.

Objavljeno: 17.12.2008. u 17:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p