HRVATSKA MODA

Ove majice obožavat će sve ljubiteljice sportskog stila

Anamarija Asanović i Vesna Jelić predstavljaju 82 SCORE 88

Dizajnerica Anamarija Asanović koja već duže vrijeme živi i radi u Istanbulu udružila je snage s odbojkašicom Vesnom Jelić i zajedno osmislile sportski modni brand pod nazivom 82 SCORE 88.

S obzirom da obje potječu iz sportskih obitelji, Anamarija iz nogometne, a Vesna iz odbojkaške, oduvijek su bile okružene sportom i zavoljele sve u vezi njega. I jednu i drugu životni putovi odvezli su u Istanbul gdje su se preko zajedničkih prijatelja upoznale i jedan sudbonosni odlazak na košarkašku utakmicu iznjedrio je kod njih ideju koja se danas razvija u pravu sportsku - modnu priču. Brand 82 SCORE  88 namijenjen je košarkašima, sportašima bilo profesionalnim bilo amaterskim i svim drugim ljudima koji teže sportskom - casual stilu.

Ime 82SCORE88 proizlazi iz sportskog rezultata, kako u životu tako i u sportu nekada dobiješ, a nekada izgubiš. Imenu su dodali godine rođenja i tako je nastao brand 82SCORE88.

Prva mini linija donosi sportske majice, hoodie s kapuljačama na patent ili bez, a na svaki odjevni predmet otisnut je i logo branda u crnim, sivim, plavim i crvenim bojama. Brand 82SCORE88 osim u Turskoj dostupan je i u  u Hrvatskoj u splitskom concept store ID kao i putem 82SCORE88 društvenih mreža.

 

photos: pr

 

Objavljeno: 11.03.2014. u 10:39

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p