HRVATSKA MODA

Ovo će biti najtraženiji kaputi sezone, a dolaze s potpisom domaćih dizajnera!

Dizajneri Kliškinić i Šabarić uoči zimske sezone predstavljaju kolekciju novih KLISAB kaputa!

KLISAB kaputi, fokalno mjesto svake ranije zimske KLISAB kolekcije, u novoj sezoni zauzimaju front stage. Kolekcijom koju čine 12 novih modela kaputa i predimenzionirani šalovi, nagrađivani domaći dizajneri Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić posvetili su se najtraženijem KLISAB produktu kojeg osobno uživaju dizajnirati.

Dominantnim karakterom dizajna kaputa koji nadilazi trendovske okosnice, Kliškinić i Šabarić kreirali su novi outwear koji lako dopunjuje i jednostavne outfite, čineći ih izuzetnima.


Novi KLISAB kaputi su prepoznatljive stroge forme s naglaskom na ramenima. Ranije popularan motiv kvadrata javlja se u patchwork kombinacijama materijala, a u kolekciji je i oslikan kistom, air brush tehnikom ili prošivima. Završni ručni radovi i ručno oslikavanje sve kapute čine unikatnima.

U izradi su korišteni vuneni štofovi zagasitih boja, a u kolekciji kaputi su upotpunjeni predimenzioniranim šalovima, jednobojnim ili u patchwork kombinaciji raznobojnih kvadrata s dugačkim nepravilnim resama. Novi KLISAB kaputi i šalovi dostupni su online.

Foto: Jakov Baričić
Produkcija: Nikola Beban
Kosa: Ante Pažanin za Alfaparf Milano
Make up: Saša Joković za Estée Lauder
Stilistica: Ana Nikačević
Asistentica produkcije: Hana Matić
Model: agencije Legion models
Objavljeno: 09.11.2021. u 10:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p