HRVATSKA MODA

Ovo je nova 'it' torba koja je osvojila domaće trendseterice!

KLISAB ima novu verziju svoje hit torbice
Osim prepoznatljivim atraktivnim dizajnom, modni brend KLISAB na domaćoj modnoj sceni privlači pažnju i svojim fokusom na održivost. Nakon uspjeha prošlogodišnje transsezonske kolekcije DENIMDENIM, pri čijoj su se izradi vodili zero-waste i upcycling načelima, Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić ovog su tjedna predstavili drugo izdanje ove popularne linije.

Kolekciju DENIMDENIM2 imali smo prilike razgledati u KLISAB dućanu i bez pretjerivanja možemo reći kako su njihovi novi jeans komadi odmah izazvali pravu pomamu među trendseterima. Filigranskom izvedbom spajanja korištenog trapera nastali su zanimljivi dekonstruirani sakoi, patchwork haljine i drugi upečatljivi modeli, dok je od komada materijala preostalih u procesu pripreme jeansa izrađena nova linija asesoara.

KLISAB torba je jedan od najpoželjnijih dodataka među domaćim fashionisticama, a prepoznatljivi model trapez oblika s lancem ove je sezone dobio jeans zaokret. Izrađena od raznovrsnih komada trapera s upadljivim bijelim prošivom, ova je torba statement komad koji lako možemo zamisliti u baš svakoj svojoj kombinaciji za tople dane. Kako doznajemo, ova must-have torba bit će dostupna u ograničenoj količini, a njezina je cijena 300 eura.


Foto: Instagram, privatna arhiva, Klisab
Objavljeno: 25.05.2023. u 09:01
Tagovi: traper, KLISAB

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p