HRVATSKA MODA

Ovog vikenda ne propustite odličnu rasprodaju poznatih brendova!

Jedva čekamo zaviriti u cijelu ponudu!

Ove subote, 24. srpnja, kao poklon svojim dosadašnjim, a i novim klijenticama brend Robert Sever sprema svoj tradicionalni SUMMER SUPER SALE. "U ovim izazovnim vremenima htjeli smo našim vjernim klijenticama zahvaliti na lojalnosti svih ovih 20 godina koliko stvaramo, ali i pozvati neke nove da se ovom SSS rasprodajom uvjere u kvalitetu i dizajn našeg brenda. Po prvi put u SSS pridružuju nam se i brendovi s kojima imamo suradnje."

Brend Knot Why Not s makrame torbama, iza koga stoji Vlatka Hlišć koja već nekoliko sezona radi torbe za naše kolekcije. Hdizajn dizajnerski posteri kreativnog studija iz Zagreba iza kojeg stoje Hrvoje Cirkvenec i Josko Martinović. Una.Bridged aka Una Pašić Gregović, certificirana doula, savjetnica za dojenje i sve vezani za trudnoću.Osim selekcije iz prijašnjih kolekcija koje su na sniženju do 80% poseban dar je i popust od 50 % na posljednju, još aktualnu kolekciju JADRANKA", rekao nam je Robert Sever te dodao: "U našem showroomu u Vlaškoj 78 održat ćemo rasprodaju artikala koji su izbor modela iz nekoliko posljednjih prikazanih kolekcija Diana Frances, Venus, Zoja i Jadranka."

Šarolika selekcija stvari, od same odjeće preko nakita, torbi i modnih dodataka, koji su okosnica su rada i estetike brenda, ovoga puta će biti sniženi do čak 80%. Također, moći će se pronaći artikli koji su unikatni revijski modeli kao i večernje haljine, dnevna i koktel odjeća, krune kao i odjeća iz street style linije "SEVER" . Rasprodaje će se održati ovu subotu 24.07. od 10-14 sata. Sve dostupne artikle možete naručiti i online preko fb i Instagrama i to već od danas 21.07.2021.

Foto: PR
Objavljeno: 21.07.2021. u 10:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p