HRVATSKA MODA

Ožujak u znaku hrvatske mode

Vrijeme je za Dove Fashion.Hr i Nivea Cro-a-Porter!

Sudeći po najavama, ožujak će definitivno biti mjesec mode. U samo nekoliko dana razmaka, a na dvije različite lokacije, održat će se po mnogima dva najrelevantnija modna eventa u Hrvatskoj, Nivea Cro-a-Porter i Dove Fashion.Hr, u sklopu kojih će svoje radove predstaviti najpoznatija imena hrvatske modne scene. Što nas točno očekuje?

 

DOVE FASHION.HR

TERMIN: 18.-20.3.2010.

LOKACIJA: MUZEJ SUVREMENE UMJETNOSTI

SEZONA: JESEN/ZIMA 2010.

 

Nakon prošlogodišnjeg zagrebačkog debija u staroj Tvornici Zagrepčanka u sklopu kojega su u tri različite tematske večeri predstavljene kreacije za proljeće/ljeto 2010. Dove Fashion.Hr ove sezone seli na novu lokaciju, točnije u Muzej Suvremene Umjetnosti. U tri dana, na pisti će se izmjenjivati jesenske kolekcije: Branke Donassy, Igora Galaša, Roberta Severa, Zorana Mrvoša, Ivice Klarića, Ivane Barač, eNVy Room-a, Ivice Skoke, Ivone Martinko, Ana Marie Ricov, Stjepana Čuke i Aleksandre Dojčinović. Pored revijalnog dijela, Dove Fashion.Hr tim najavljuje i niz iznenađenja u vidu dodatnog programa. U tu sferu ulazi i specijalna prezentacija branda ROBA, koji će za nekoliko tjedana svoje kreacije predstaviti u Londonu. Za vizualni identitet kampanje pobrinut će se već uhodana ekipa u sastavu Decker & Kutić (image kampanja) te Vanja Vascarac (video projekcije).

 

 

NIVEA CRO-A-PORTER

TERMIN : 22. - 27.3.2010

LOKACIJA: ZAGREBAČKI VELESAJAM

SEZONA: PROLJEĆE/LJETO 2010.

 

Zagrebački Velesajam i ove će godine poslužiti kao kulisa petneastog po redu Nivea Cro-a-Portera. Za ovu sezonu organizatori najavljuju program u trajanju od čak 5 dana, a u sklopu kojega će svoje kreacije za proljeće/ljeto 2010. predstaviti poznata dizajnerska imena poput: kuće MAK, Hippy Gardena, Tihomira Krznarića, Arilea, Marine Design, Matije Vuice, Boudoira, Juraja Zigmana, Elfs-a, Linee Exclusive, Fjabe, AniAni, Borisa Pavlina, uz najavljeni debi mlade dizajnerice AnamarijeAsanović.

Što se samog koncepta tiče, podijeljen je na: Fashion Rocks, Art Classics te  Fashion Exchange International. U internacionalnom dijelu programa očekuju nas revije španjolskog dizajnera Leonarda Rodrigueza, kanadske kuća Lovas, te gostiju iz Srbije i Slovenije.

 

 

U narednih nekoliko tjedana, predstaviti ćemo Vam  kampanje, dizajnere i kolekcije,a slijedi i iscrpan izvještaj s oba događanja.

 

 


 

Objavljeno: 12.02.2010. u 14:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p