HRVATSKA MODA

Paul & Joe Sister - odjeća za ležerne gradske štreberice

Novi brend u popularnom Bon ton concept storeu
Paul&Joe Sister 
Bon ton store & gallery iz Zagreba, donosi vam editorijal u kojem je spojio ono što najviše voli - modu i glazbu. Priča se odvija u Beogradu, a glavna protagonistica je karizmatična srpska glazbenica Tijana T koju je voajerski, svojim analognim fotićem, snimila talentirana redateljica Marcella Zanki. Tijana T, kao jedna od glavnih akterica beogradske urbane scene, provela nas je kroz svoja omiljena mjesta, noseći na sebi komade iz najnovije Paul & Joe Sister kolekcije dostupne u bon tonu.
  
Paul&Joe Sister 
Paul&Joe Sister 
Paul&Joe Sister
 
Kako izgleda tvoj dan?

Moji dani ne izgledaju uvijek isto. Budući da sam freelancer i DJ, u takvom okviru teško je uspostaviti rutinu. Najveći problem svakoga dana je probuditi se, poslije je sve lako. Ono što se trudim napraviti svakog dana, bez obzira na okolnosti, jest prošetati i provesti barem sat-dva na svježem zraku. Sve ostalo je promijenjivo. Ponekad cijeli dan sjedim za računalom, ponekad ne stignem kući od 9 ujutro do 2 noću, a vikendom DJ-iram ili putujem.
 
Paul&Joe Sister 
Paul&Joe Sister
Koji su ti rituali? Što jedeš?

Nakon novootkrivenih alergija i neviđenog pada imuniteta, nedavno sam bila prisiljena promijeniti rituale. Tako da sam jutarnju zobenu kašu zamijenila kajganom, jutarnju kavu jutarnjim čajem. Prije sam jela sve bez ograničenja, a sada pod novim režimom ne smijem žitarice, svinjsko meso, proizvode od kravljeg mleka kao i orahe i sjemenke. Nije bilo lako izbaciti pizzu iz tjedne rutine, ali sam je uspješno zamijenila sarajevskim ćevapima. Iako moja vanjština to ne implicira, zapravo jedem puno i svašta . Kada sam u Hrvatskoj onda isključivo Podravkin prženi ajvar. Jedan od novijih rituala mi je i meditacija, to spašava život.
  
Paul&Joe Sister 
Paul&Joe Sister 
Paul&Joe Sister
 
Koja su ti omiljena mjesta u Beogradu? Restorani, kavane i naravno klubovi?

Živim blizu Gulija, to je mjesto koje opstaje već 20 godina, koliko me pamćenje služi. Počelo je kao nekakav cool urbani bar, a već jako dugo je dobar talijanski restoran. To mi je druga kuhinja. Dijagonala i stari dobri Zaplet su nezaobilazni ako pričamo o restoranima. Od kavana preporučujem Savski Ekspres, Proleće i Hercegovinu. Ćevape samo kod Cice i u kafani Čubura.
 
Volim kafić koji se zove Centrala jer me podsjeća me na neki stari Beograd. Obožavam Liquid bar i kavu i čajeve u Kofeinu. Inače nisam ljubitelj barova i kafea, kod mene u životu se iz restorana ide pravo u klub na žurku. A kad smo kod žurke, na žurke se u Beogradu ide da ih se doživi, teško se to može prepričati. Legendarni brod 2044 je uvijek na vrhu moje liste favorita, kako ljeti, tako i i zimi. Ako želim ozbiljan adrenalinski šok, onda idem u Drugstore. To je mjesto toliko intenzivno da ne znam kako uopće postoji u realnosti. Ponekad svratim u Tube koji je dugo godina bio jedini ozbiljan underground klub u gradu.
  
Paul&Joe Sister 
Paul&Joe Sister 
Paul&Joe Sister
 
Koliko često putuješ? U koje gradove se voliš vraćati?

Pretpostavljam za srpske standarde - vrlo često. Ako nikud ne otputujem tri tjedna za redom, hvata me panika. Ova godina je bila posebno intenzivna. Moj drugi dom je Berlin. Poznajem ga skoro kao Beograd. Tamo sam najčešće bila i najviše vremena provela. Uvijek se volim vratiti u New York i Barcelonu. To su tri grada u kojima se osjećam kao kod kuće. Tijekom godina sam uspjela razviti sposobnost da se bilo gdje osjećam udobno. Vrlo brzo upoznajem ulice i kvartove, tako da i sljedeći put kada se vratim negdje, mogu se osjetiti kao doma.
  
Paul&Joe Sister
 
Kakve poveznice nalaziš između Paul & Joe Sister i tvog senzibiliteta za odijevanje?

Odjeća koju sam nosila u ovom editorijalu budi dobru devojčicu u meni. Ja sam ustvari štreberica, a ovo je odjeća za malo ležernije gradske štreberice. Inače volim jednostavnu odjeću koja je dobro skrojena i napravljena od kvalitetnih materijala. To je sve Paul & Joe Sister.
  
Paul&Joe Sister
 
Paul & Joe Sister kolekcija za jesen i zimu 2015/16. prepuna je nijansi plave i sive boje, a donosi sve od haljina i hlača do košulja i kaputa. Kombinacija je klasičnih no istovremeno zaigranih i lako nosivih modela koji su izrađeni od kvalitetnih materijala, pamuka, vune, pletnine i trapera. Osmišljena i proizvedena u Francuskoj, kolekcija Paul & Joe Sister, garancija je pariškog šika i pomno razređene pariške opuštenosti.
 
Foto: Marcella Zanki
Objavljeno: 11.10.2015. u 09:12
Tagovi: bon ton, Zagreb, Beograd

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p