HRVATSKA MODA

Perwoll Fashion.hr Cruise Collection prvi put u Zagrebu

Modno događanje u jednom od najljepših gradskih parkova

Najznačajniji modni događaj ljeta Perwoll Fashion.hr Cruise Collection, koji se održava već petu godinu zaredom, ove će se sezone prvi put održati u Zagrebu. U romantičnom ugođaju jednog od najljepših zagrebačkih parkova na Tomislavovom trgu u dvije će večeri, 27. i 28. lipnja, vodeći hrvatski dizajneri predstaviti svoje cruise kolekcije, što će za sve ljubitelje mode biti vrhunska poslastica za otvaranje ljetne sezone.

Aleksandra Dojčinović, Martina Felja, Marina Design, Zoran Aragović te Krie Design samo su neka od imena koja će zagrebačkoj publici predstaviti svoje modne vizije u kolekcijama za najljepše doba godine - odmor. Svoje prve cruise kolekcije pokazat će premijerno mlada dizajnerska nada Morana Krklec te poznati dizajner Boris Banović. Osim renomiranih domaćih dizajnera, cruise kolekcije predstavit će i gosti dizajneri iz regije. Zato svi fashionisti mogu rezervirati 27. i 28. lipnja za ovaj jedinstveni modni doživljaj u jednom od najljepših gradskih parkova, a Zagreb će dobiti još jedno ekskluzivno modno događanje koje svake godine okuplja najvažnija imena modne scene. Ljetne, nosive, cruise kolekcije, koje iz sezone u sezonu, izazivaju veliki interes modnih zaljubljenika savršeno će se uklopiti u prirodni ambijent u samom središtu grada.

„Nakon četiri sezone u kojima smo Perwoll Fashion.hr Cruise Collection predstavljali u ambijentu jedne od najljepših plaža na svijetu, ove sezone odlučili smo iskoristiti Tomislavov park kao idealnu kulisu našeg najvažnijeg ljetnog projekta. Na lokaciji na kojoj nikada nije rađeno nešto slično, uvjereni smo da ćemo zadovoljiti visoke kriterije svih pravih ljubitelja Perwoll Fashion.hr-a”, izjavio je Vinko Filipić, direktor Fashion.hr-a.

Osim izuzetnih modnih priča koje će se moći vidjeti na kružnoj pisti na središnjem mjestu poznatog zagrebačkog perivoja okruženog najljepšom arhitekturom grada, posjetitelje očekuje i niz popratnih sadržaja tijekom dvije modno uzbudljive ljetne večeri.

photo: Fashion.hr

Objavljeno: 12.06.2014. u 12:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p