HRVATSKA MODA

Prvi smo razgovarali s Plastičnima & Drastičnima, najtraženijim influencericama u gradu.

Instagram iščekuje novi projekt koji će večeras užariti društvene mreže

Otkako su potkraj kolovoza na svom Instagram profilu bez pardona najavile kako "čiste prašinu s modne scene", društvene su se mreže zapalile, gradske su ulice šuškale, a privatne su poruke bile znatiželjno načičkane upitnicima. "Tko su sad one i što, kvragu, žele?", pitali su se znatiželjnici tu i tamo kolutajući očima.

Neupućenima mogu na prvi pogled izgledati kao Barbike, ali ne, one nisu Barbike, one su Plastične&Drastične, nove influencerice u sjajnom Instagram zviježđu, djevojke koje su svojim dugim i tanašnim nogama odlučile samouvjerno zagaziti na modnu scenu. Konkurencija je zadrhtala, a brendovi su već počeli njušiti suradnje. Nakon što su nas neko vrijeme izazivale na društvenim mrežama bacajući nam mrvice i mašući svojim fantastičnim dugim kosama, jučer su odlučile ugostiti samo odabrano društvo u poznatoj zagrebačkoj slastičarnici Torte i to. Naravno, osjećali smo se počešćenima što su nas primile u svoje fino društvo i pobliže nas upoznale sa svojim planovima koje počinju otkrivati već danas u 20 sati na svom Instagram profilu. Menadžer Plastičnih&Drastičnih Vjeko Mandić (kojeg poznajete kao polovicu obožavanog brenda Mala Radnja Dizajna) urgirao je vrlo brzo i prvima nam ponudio da s najzanimljivijim influencericama u gradu odradimo ekskluzivni intervju.

Dobro nam došle Plastične&Drastične. Zatrpani influencerski svemir vam salutira. Otkud sad vi? Jeste li došle pomesti konkurenciju? Koja je vaša misija?

Hvala FASHION.HR. Mi dolazimo u miru. To moramo naglasiti. Već neko vrijeme promatramo hrvatsku scenu (ne samo modnu već kompletnu, u svim sferama društvenog života) i odlučile smo unijeti dašak plastike i drastike jer je to neophodno. Misija je da osim da budemo plastične i drastične budemo i fantastične.

Sorry, nepristojna sam. Nisam vas ni pitala kako se zovete? Dajte nam se malo predstavite.

Draga, sve OK! Piše vam Pavla, glavni lik svemira i ljubiteljica mode. Objavite mojih slika najviše ;), a tu su i Ema (naša mlada wannabe blogerica i studentica), moja sestra Tara (osim što je moja sestra, zaposlenica je i slastičarne Torte i to i vodi blog o kuhanju), Nera (moja najbolja prijateljica. Totalna suprotnost menei al' jako ju volim), Tessa (naša zajednička prijateljica iz SAD-a koja se upravo preselila kod nas i još uči naš jezik pa je sva zabavna. Uglavnom važno je da sam ja glavni lik. ;)

OK, sad sve kužim. Na eventima prvo ljubim Pavlu. A gdje su Plastične&Drastične bile do sada? Što ste čekale?

Iskreno, čekale smo poziv i odobrenje našeg menadžera. Mi smo bile spremne već prošle godine ali morale smo mirno čekati naš trenutak. Bile smo tada Plastične&Strpljive. Winter is coming…

Kužimo epitet "plastične", to je sad dosta trendi. Ali zašto drastične? Trebamo li se bojati britkog jezika Plastičnih&Drastičnih? Šuška se da čistite prašinu s modne scene.

Draga, mi nemamo jezik ;) šalimo se! Nas se ne treba bojati. Više bi rekle da nas se treba paziti jer smo jako cool i odlučne, a i plastične i drastične i fantastične. Drastično je kada od punog ormara ti vidiš sebe u shoppingu jer naravno nemaš kaj za obući. Drama, cipele u javnosti ne možeš nositi više puta, šminka nam je trajna pa ti izgledaj drugačija svaki put. Kosa nije kao kod vas. Što se oboja nema povratka. Treba dalje Tina???? Al' cool smo si!

Naravno, imate prioritete. Cijenim to. Obzirom da ste jako kul i jako hoch, neće vam smetati ako vas pitam što vam baš ide na živce na Instagramu?

Prekul smo … znamo to! Ništa kontra Instagrama. Nismo lude da kažemo nešto protiv pa da nas blokiraju, kaj vam je?! ;)

A fashion? Što nose Plastične&Drastične, a što baš ne mogu vidjeti? Ono, da baš zakolutate očima?

Fashion forever but pomponi never. Mi volimo nositi odjeću koja pristaje našoj figuri, a ako je to još hrvatski dizajn OBOŽAVAMO!!! Volimo BiteMyStyle. Zoran Aragović ima odlične komade koje smo već pikirale. Dakle, cure pompone nikako. Veliko NE.

E da, hoćemo se viđati na eventima? Ja ne nosim pompone. Smijem sjediti s vama?

Svakako se viđamo na eventima. Rekle bi glavu gore, ali u našem slučaju glavu dolje pa se možda I vidimo. Ne samo da možeš sjediti s nama nego možemo i čakulu nabacit'. I da, hvala draga Tina za naš prvi javni intervju. Kiss from plastik!

Ma, nema na čemu Plastične&Drastične. Tisuće zračnih&plastičnih pusica.

Objavljeno: 10.09.2018. u 12:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p