HRVATSKA MODA

Pogledajte cijelu ELFS kolekciju

Lookbook Santa Balkana
ELFS 
Poznati hrvatski brend ELFS izbacio je lookbook za aktualnu kolekciju Santa Balkana. Simpatične fotografije na kojima su kao pozadina korišteni njihovi prepoznatljivi proizvodi poput maskica za mobitele i parfema te printevi iz aktualne kolekcije, vode nas kroz još jednu zabavnu modnu priču.

Ni ovaj puta ELFS djevojka nema samo jedno lice i ne boji se modnih eksperimenata, tako podjednako voli romantične, nježne i cvjetne kao i haljine upečatljivih disco neonskih motiva. Za svoje slatko izdanje odabire prljavo rozi kompletić s uzorkom psića, dok se za vamp izdanje presvlači u uske i ženstvene retro haljine s motivima crvenih ruža kao simbolom ljubavi i strasti. Čitava kolekcija popraćena je sa pripadajućim modnim dodacima, poput kožnih torbi, nakita, etuia za laptope te trendovskim modelima sunčanih naočala.

Kako prava ELFSica voli sapunice i njihovu dramatičnost tako dizajneri nude raskošnu zlatnu čipkanu balsku haljinu, u kojoj je nedavno na Story partyu zabljesnula Jelena Rozga. Kolekcija je dostupna u ELFS trgovinama u Zagrebu i Splitu te Mostaru i Ljubljani.

U galeriji pogledajte cijelu kolekciju Santa Balkana…
Objavljeno: 03.06.2015. u 11:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p