HRVATSKA MODA

Pogledajte kolekciju FASHION.HR by Robert Sever

Instant Chic kolekcija osvaja na prvi pogled
 
Nakon izuzetno uspješne ljetne kolekcije koja je izazvala veliki interes kupaca, FASHION.HR predstavlja novu suradnju i kolekciju za jesen/zimu koju je dizajnirao poznati modni brand Robert Sever. 

Modna linija FASHION.HR by Robert Sever pod nazivom Instant Chic nastavak je suradnje kreativnog tima FASHION.HR-a s vrhunskim domaćim dizajnerima s ciljem stvaranja jedinstvenih mini kolekcija koje svojom pristupačnošću i trendi dizajnom osvajaju tržište. Ova dizajnerska kolekcija dostupna je u svim trgovinama lanca drogerija Bipa od 11. studenog.
  
FASHION.HR by Robert Sever mini kolekciju čine odjevni komadi neophodni za chic izgled svake žene: haljina, majica, remen s dugačkim resama, remen s printom, torbica i  pašmina. Ideja dizajnera bila je napraviti nekoliko modnih komada koji će zajedno, ali i odvojeno s drugim odjevnim komadima učiniti da se žena osjeća posebno i chic. Krojevi su vrlo jednostavni, ali zanimljivi i bogati detaljima. Kad su u pitanju boje, dizajneri prate svjetske trendove ove sezone: siva i ljubičasta u kombinaciji s crnom i zelenom, koje se lako kombiniraju s ostalim bojama što ovu kolekciju čini još poželjnijom.


‘Uvijek podržavamo ideju u kojoj je dizajn prihvatljiv što većem broju ljudi – to je u konačnici i poanta dobrog dizajna. Mi volimo raditi edicije koje prezentiramo na reviji, ali isto tako volimo prilagođavati dizajn na način da se lako može uklopiti u svakodnevnu odjeću žene’, ističu Robert Sever i Branko Basletić, dizajneri koji stoje iza branda Robert Sever.

Modna linija FASHION.HR već je ljetnom kolekcijom, za čiji je dizajn bio zaslužan eNVy room, a koja se također prodavala u Bipa drogerijama, postigla veliki uspjeh i ispunila očekivanja. Stoga je logičan nastavak modne priče kojoj je cilj domaći modni dizajn učiniti dostupnim što većem broju ljudi. ‘Već je prva FASHION.HR kolekcija pokazala da postoji potražnja za domaćim modnim dizajnom, a mi smo očito odabrali dobitnu kombinaciju kad su u pitanju dizajn, kvaliteta proizvoda i cijena. To nam je naravno bio dodatni poticaj za nastavak ovog modnog projekta i vjerujem da će ova kolekcija ostvariti još bolji rezultat s obzirom da su nas potrošači već prepoznali kao kvalitetan modni brand’, izjavio je Vinko Filipić, direktor FASHION.HR-a.

 
 
 189,90 kuna

159,90 kuna

109,90 kuna


89,90 kuna

114,90 kuna

69,90 kuna


Objavljeno: 12.11.2014. u 10:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p