HRVATSKA MODA

Pogledajte novi lookbook Aleksandre Dojčinović

Što nam popularna dizajnerica priprema za proljeće 2014. godine?

Omiljena hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović predstavlja novi lookbook za svoju recentnu kolekciju prikazanu na ovosezonskom Perwoll FASHION.HR-u.

Bezvremenska elegancija ovih odjevnih komada zasigurno je ona koju će sve žene poželjeti u svome ormaru ove sezonu. Pobornica ženske ljepote i ženstvenosti, donosi trendove koje će ovog proljeća i ljeta vladati kako na ulicama tako i svim važnijim prigodama u životu svake žene. Upravo na put svojih modnih početaka vrača nas nova kolekcija Aleksandre Dojčinović. Put je to na kojem je Lei Lou žena mijenjala mnoga lica, no upravo sada vraća se redefiniranoj klasici s naglašenom dozom ženstvenosti što je oduvijek bila okosnica njenog modnog rukopisa. Uistinu možemo reći da je Lei Lou žena odrasla i postala slobodna i nesputana na svom modnom putu. Kolekcija koja je lišena krutih tekstura i krojeva slavi ljepotu ženskog tijela i naglašava ženinu raskošnost u njenom punom sjaju.


Romantična nota provučena je kroz cijelu kolekciju i to je smjer od kojeg Aleksandra gotovo nikada ne odstupa.  Jednostavnost cijele kolekcije naglašena je upotrebom minimalističkog kolorita gdje vladaju samo tri boje, puderasta, zelena i crvena. Čiste linije naglašene su upotrebom najfinije francuske čipke u kombinaciji s dukatima na svili, dok kožni komadi  ostavljaju dojam profinjenosti. U novoj kolekciji Aleksandra se iznova igra drapiranjem, dok slaganje traka od spužve presvučenih svilom svakako je još jedan novitet vidljiv u novoj kolekciji.

Osim večernjih haljina kolekcija je nadopunjena, oversized jaknama, hlačama, bluzama i košuljama, a cijelu kolekciju prati i linija malih torbi koje se odlikuju vrhunskom ručnom izradom od najfinije kože s pozlaćenim kopčama. Lei Lou žena ove sezone uistinu živi svoj modni san.

 

photos: pr

 

Objavljeno: 23.04.2014. u 12:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p