HRVATSKA MODA

Pogledajte novu ekskluzivnu kolekciju Borisa Banovića

Modni dizajner i konceptni brand DNA udružili snage

Konceptna trgovina sportske obuće i odjeće DNA i modni dizajner Boris Banović službeno predstavljaju novu kolekciju odjeće modnog brenda 2B, proizvedenu za DNA, u kojem će proizvodi iz ove kolekcije biti ekskluzivno dostupni.

Nova kolekcija temelji se na kodeksu odijevanja Casual Friday, koji je u svijetu uvriježen kao praksa odijevanja ležernije odjeće petkom u poslovnom okruženju. Radi se o kolekciji izrađenoj od vrhunskih materijala, čiji se stil može opisati negdje između sportske i 'smart'odjeće, odnosno casual odjeće koja stilski ide prema "smart" trendovskom usmjerenju. Takva se odjeća nosi u kombinaciji s ležernijom obućom te su vrhunski sportski brandovi iz portfelja konceptne trgovine DNA kao stvoreni za 2B odjeću.

'Osnovna misao vodilja pri osmišljavanju ove uzbudljive modne kolekcije bila je napraviti komade odjeće koji su jednako dobro nosivi u trenucima zabave, ali i neformalnom poslovnom i after work okruženju', rekao je modni dizajner Boris Banović te dodao: 'Lagodnim krojevima, vrhunskim materijalima i općenito neformalnim pristupom izradi kolekcije postigli smo traženo, a svakako je bitno napomenuti i kako je kolekcija u potpunosti osmišljena i proizvedena u Hrvatskoj, što smatram svojevrsnom potvrdom kvalitete, kreativnosti i modne inovacije.'

'Nova suradnja konceptne trgovine DNA s Borisom Banovićem na brendu 2B posebno nas raduje, jer Borisa cijenimo i smatramo ga jednim od najdarovitijih mladih kreatora na domaćoj modnoj sceni", rekla je Edita Ostrman, direktorica tvrtke Tradexco, u čijem je portfelju i brend DNA.'S ponosom objavljujemo početak prodaje posebnog 2B asortimana, koji će naši kupci moći pronaći samo u trgovinama DNA.'

-->

-->-->--> -->

Odjeću iz nove kolekcije 2B može se pronaći u konceptnoj trgovini DNA u zagrebačkom trgovačkom centru City Center One West, a uskoro će biti dostupna i na web trgovini tvrtke Tradexco, na web odredištu http://www.tradexco.hr/webshop. Konceptna trgovina DNA i 2B najavljuju daljnje širenje suradnje u 2014.

 

photo: PR

 

Objavljeno: 21.12.2013. u 18:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p