HRVATSKA MODA

Pogledajte novu kampanju Borisa Banovića

Komadi za istinske ljubitelje klasike

Ovosezonsku kolekciju 2B Boris Banović, sačinjavaju muški i ženski odjevni komadi izrađeni od najfinijih i najkvalitetnijih materijala, namijenjeni istinskim trendseterima koji će se podjednako istaknuti na ekskluzivnoj jahti, šetalištu mondenog ljetovališta ili u urbanom gradu. Uz dominaciju muških kreacija, koje će sasvim sigurno oduševiti publiku koja njeguje istančan i prije svega elegantan modni stil, Boris ovog proljeća nudi i divne haljine za žensku publiku. Modeli dolaze u bojama koje su nosive u gotovo svim prilikama, laskaju svakoj figuri i lako su kombinirani. Njegove haljine možemo lako zamisliti na poslovnim ženama koje se žele istaknuti iz mase, no žele ostaviti sofisticiran dojam. 

Svojim dizajnom, kolekcija se obraća poslovnim i samosvjesnim ženama i muškarcima, koji se ne moraju dokazivati, već imaju svoje mjesto u društvu. Autor je inspiraciju za svoj modni izraz pronašao najprije u londonskoj modnoj sceni, zatim u užurbanom životu američkih gradova, ali i u ležernosti tropskih destinacija.

Boris je ovih dana snimio i kampanju za aktualnu kolekciju u kojoj je glavni fokus stavio na kreacije koje će u svojim ormarima sasvim sigurno poželjeti istinski ljubitelji klasike. 

 

photo: Miloš Nadaždin

modeli: Nikola Bijanić, Zoran Karan, Nemanja Grubišić, Dimitrije Saratlić i Ana Vrcelj  (Fox Models, Beograd)

 

Objavljeno: 30.04.2014. u 16:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p