HRVATSKA MODA

Pogledajte novu Zoe Leggings kolekciju!

Uskoro izlazi nova kolekcija poznatog hrvatskog brenda

Zoe Leggings 
Nova kolekcija poznatog domaćeg brenda Zoe Leggings uskoro će obradovati sve obožavateljice. Cilj kolekcije Adrenalin je pobuditi u svakoj ženi borca, ženu ratnicu, podsjećajući ih da najveći projekt na kojemu će ikada raditi su upravo one same.

Kolekcija je inspirirana dualnošću ženske energije koja suptilno utjelovljuje kontrast i sinergiju. Svaki odjevni predmet vješto je iskonstruiran iz kompleksnih dijelova, s naglaskom na kontrast između punih i prozračnih materijala stvarajući cjelinu koja pristaje, imponira i naglašava ljepotu ženskog tijela.
 
Zoe Leggings 
zoe leggings 
Luksuzni materijali s inovativnim tehnološkim prednostima, kao što je svilenkasta talijanska lycra i dvije vrste transparentnih mrežica, upotrebljeni su za maksimalan komfor, prozračnost, izdržljivost i naravno, stil. Dualnost je prikazana i kroz printeve gdje oštre linije prikazuju snagu, dok uzorak leptirovih krila simbolizira nježnost i lakoću ženskog pokreta. Svaki odjevni predmet Adrenalin kolekcije je lako kombiniran, ali i upariv s ostatkom kolekcije. Bilo u teretani ili na špici, Adrenalin kolekcija pruža udobnost, trend i maksimalnu sigurnost i tijekom najtežih aktivnosti.
   zoe leggings 
zoe leggings 
zoe leggings 
zoe leggings 
zoe leggings 
Kampanja je nastala u suradnji s fotografkinjom i stilisticom Doris Fatur, retouch potpisuje Alex Brown, za kosu i make up zaslužna je Martina Medur (MM beauty studio), a u ulozi modela je prekrasna Ana Maria Cajner (Talia Models). Kolekcija izlazi u ponedjeljak, 6. lipnja 2016., te je tad u cijelosti možete pogledati na njihovom webshopu www.zoeleggings.com i Facebook stranici.
 
Objavljeno: 04.06.2016. u 11:05
Tagovi: Zoe Leggings

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p