HRVATSKA MODA

Pogledajte spektakularan kostim koji je Juraj Zigman kreirao za Beyonce

Queen B je na koncertu u sklopu turneje Renaissance nosila kostim domaćeg dizajnera

Američka pop diva Beyonce pridružila se podužem popisu svjetskih zvijezda koje su surađivale s hrvatskim modnim dizajnerom Jurajem Zigmanom. Nakon Rite Ore, Nicki Minaj, Christine Aguilere i drugih poznatih glazbenica, Zigman je osmislio upečatljivi kostim za Beyonce povodom njezine velike svjetske turneje Renaissance.

Slavna pjevačica turneju je najavila početkom godine, a karte su diljem svijeta "planule" brzinom svjetlosti. O njezinim se scenskim kostimima piše već mjesecima, a redom ih potpisuju istaknuti luksuzni brendovi poput Guccija, Valentina, Rabannea i Balmaina. Većinom su u pitanju metalik, srebrne kreacije, baš poput Zigmanove koju je Beyonce nosila na koncertu u Phoenixu u Arizoni ovog tjedna. Kostim uključuje brojne raskošne detalje svojstvene Zigmanovom dizajnu, kao i velika srebrna krila koja bi mogla biti referenca na njezin nadimak Queen B.

 

"Nisam mislio da ću ovo ikada napisati, toliko sam oduševljen činjenicom da je sama kraljica Beyonce nosila custom Zigmanov look za Renaissance Tour. Dugo se čekalo, više mjeseci napornog rada i zalaganja, ali krajnji rezultat je veći nego što sam očekivao!", napisao je dizajner uz snimku kostima na svom Instagram profilu.

Foto: Instagram
Objavljeno: 25.08.2023. u 11:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p