HRVATSKA MODA

"Posjetitelji nam se uvijek vraćaju.."

Kratko i jasno: Emilija Beljan (Mica Torbica) povodom Mode sa šlagom
-->

Moda sa šlagom, zanimljiv prodajno/kulturni kružok koji se događa već neko vrijeme, uspio je oko sebe okupiti šarenu ekipu kreativaca koje smo naprosto zavoljeli. U opuštenoj atmosferi kina Europe, ove ćemo subote imati prilike vidjeti i kupiti i komade iz kolekcija Tamare Bombardelli i Sonje Lamut koje su se pridružile ostalima (Buba, Kaj Got, Mica Trbica, Lubotomy Artworks, Dott...), a kako bismo saznali neke od detalja, priveli smo Emiliju Beljan (Mica Torbica) na kratki razgovor...

Objasni mi uspjeh Mode sa Šlagom. Naime, ovaj kulturno/prodajni kružok ima veći duži staž. Koja je tajna vašeg uspjeha? Imate li neku filozofiju iza cijele priče?

Nisam sigurna da postoji tajna. Za mene je uspješna jer se posjetitelji vraćaju i sve manje moram objašnjavati o čemu se radi i što predstavlja Moda sa šlagom.

 

I ove ste sezone u Kinu Europi. Upravo taj kafić/kino u srcu Zagreba predstavlja određenu opušteniju i alternativniju ekipu koja će vjerojatno u najvećem broju i doći na «Modu sa šlagom». Kakvoj se publici obraćate?

Galerija kina Europe je sjajno mjesto za nas i gazde nas tamo vole. Publika se svaki put mijenja ovisno o izlagačima, i zbog toga mi je teško odrediti ciljanu skupinu kojoj se obraćamo.

Tamara Bombardelli

     Tamara Bombardelli

Koje ćemo autore imati prilike pogledati ove subote?

Ove subote, po kiši kako kažu, nastupa 6 novih izlagača: od nakita Lubotomy Artworks, Tanja Topolovec TT, Buba i Restl. Tu su Tamara Bonbardelli i Sonja Lamut Soel sa kolekcijama koje smo vidjeli na zadnjem CAP-u, mladi kolektiv Kaj got i Katarina Bilan Dott. Kremice iz radionice mame Lorković, i posebno se veselim da Sjednemo i jedemo sa Jelenom Ivom Nikolić koja nam kuha iznenađenja za subotu. Sve to od 12 do 20h uz glazbeni ukus Dj Ivne sa Žive muzike.

 

Dott

                                                                                           Dott

Što nam nudi Mica Torbica? Kakve torbe imaš u ponudi? Daj mi par rečenica o svojim modelima.

Mica Torbica ovaj je put jedna mala kolekcija sa CAP-a i to s revije Sonje Lamut. Šest malih torbica u lak kožama na dugim lancima i duplim ručkama.

Hoće li biti popusta?

Popuste čuvamo za Sajam mode FASHION.HR INDUSTRIJA u svibnju i nadam se da se vidimo!

 

Marko Banjavčić

Photo: sanja bistričić, promo

Objavljeno: 13.04.2012. u 10:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p