HRVATSKA MODA

Poznate Hrvatice oduševljene novom ELFS kolekcijom

Must have kolekcija sezone

ELFS
 
Nakon uspješne revije modnog dvojca ELFS kojom su otvorili posljednji BIPA FASHION.HR prve večeri pod sponzorstvom Perwolla, nova kolekcija postala je pravi hit među poznatim Hrvaticama. Osim što je kolekcija za proljeće/ljeto osvojila pohvale modne kritike i ovacije na pisti, u samo tjedan dana nakon revije mnogi su se komadi mogli vidjeti na brojnim obožavateljicama modnog branda ELFS.
 
Voditeljice: Tatjana Jurić, Ecija Ivušić, Renata Sopek, Edita Misirić, te pjevačice i glazbenice Maja Šuput, Antonija Šola, Ana Rucner, Sandra Afrika i glumica Doris Pinčić, kao vjerne obožavateljice među prvima su morale odjenuti najnovije ELFS komade.
 
I dok ELFS-i već užurbano rade na novim iznenađenjima te pripremaju otvorenje svog prvog prodajnog mjesta u Splitu, kolekcija inspirirana mediteranskim boho stilom u kojoj prevladavaju cvjetni uzorci i čipka, ako je suditi po prvim reakcijama, bit će must have ove sezone. Od boja prevladavaju bež, prljavo roza i boja pudera, a teksture su raskošne, često u sukobu od djevičanski nevinog do vamp ženstvenog. ELFS žena istovremeno je nježna, zavodljiva, tajnovita, energična, ali uvijek i prije svega ženstvena. Sve to utjelovile su njihove poznate obožavateljice koje su na vlastitim profilima društvenih mreža podijelile oduševljenje novom ELFS kolekcijom. Dobro raspoloženje pokazale su i nakon revije kojom su ELFS-i još jednom pokazali zašto su miljenici publike.

U galeriji detaljnije pogledajte koje komade su odabrale poznate Hrvatice...

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p