HRVATSKA MODA

Poznati brend slavi rođendan s prvim termo čarapama iz kojih se ove zime nećete skidati!

Još jedna sjajna kolekcija!

Zemlja je prošetala puni krug oko Sunca otkako je HYPERsocks ugledao svjetlo dana, okupio četu veselih čarapoljubaca na tulumu u zagrebačkom Pločniku i svojom prvom kolekcijom čarapa ubrizgao injekciju šarenila u sive gradske ulice. No, sve što je uslijedilo nakon te prve kolekcije dokaz je da u naizgled malenih 365 dana stane pravi vagon čuda. Svijet se u međuvremenu nekoliko puta preokrenuo naglavačke počastivši nas svojim prevrtljivim scenarijem, no to nije zaustavilo vrijedni tim HYPERsocksa, Filipa Eterovića i Dorju Horvatić, da hrabro grade svoju priču. Korak po korak.

U posljednjih godinu dana iz kreativne je HYPERsocks radionice izašlo dvadeset odvažnih, drugačijih i razigranih modela čarapa, a svojim su sjajno promišljenim dizajnom te pedantnim pristupom udobnosti i kvaliteti privlačili brojne čarapoljupce i preobraćali one koji prije nisu marili za ovaj modni detalj. Nakon niza šarenih kolekcija u kojima su stanovale šarene boje, upečatljivi uzorci, pa čak i poneko neobično biće iz mašte, uslijedila je prva crno-bijela kolekcija naziva ACHROMATIC koja je, izrađena od najfinijeg bio pamuka, najavila novu eru i postupni prelazak HYPERsocksa na održivo poslovanje.

Publiku su razoružali i inovativnim idejama poput plesa u čarapama na jednom zagrebačkom krovu u ljetno poslijepodne ili pak kolekcijom rasparenih čarapa koja je kupcima po prvi puta omogućila da kupe samo jednu čarapu i konačno stanu na kraj njihovim misterioznim nestancima. Vrijednost spomenute kolekcije prepoznalo je i Hrvatsko dizajnersko društvo, pa je zahvaljujući MIX&MATCH kolekciji HYPERsocks stao uz bok najboljim dizajnerskim ostvarenjima u posljednje dvije godine i bio dijelom prestižne Izložbe hrvatskog dizajna, manifestacije koja već 21 godinu dokumentira najbolje dizajnerske projekte u Hrvatskoj.HYPERsocks je, naravno, uspješnu godinu zaključio novim modelom čarapa u zimskom ruhu i to u dvije inačice - svijetloj i tamnoj. Riječ je o prvim termo čarapama u HYPERsocks ponudi koje se, osim sjajnim dizajnom, odlikuju i čudesnom mekoćom i udobnošću, izrađene su većim dijelom od bio pamuka te predstavljaju savršenog modnog suputnika u dugim i hladnim zimskim danima. Termo čarape iz HYPERsocks kolekcije idealan su poklon za sve zimogrozne prijatelje i članove obitelji, a sjajna vijest je i ta što na vašim vratima mogu biti dok kažete - čarapa! Naime, sve čarape iz HYPERsocks ponude od danas možete naručiti putem Wolt aplikacije, što znači da stižu na željenu adresu za 30-40 minuta od narudžbe! Sve dosadašnje modele možete pogledati u online butiku.

Foto: Doris Fatur
Model: Marija Ćuri
Objavljeno: 16.12.2020. u 09:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p