HRVATSKA MODA

Poznati domaći dizajner proslavio je 35. rođendan brenda uz kampanju koja ostavlja bez daha!

Jubilarna kampanja kojom se obilježava ova važna obljetnica snimljena je na atraktivnim lokacijama Dubaija!

Priča o uspomenama još jednom potvrđuje njihov svevremenski koncept, neopterećen modnim trendovima. Mladena i Petra Grubića više i od proslave jubileja, vesele konačan ishod i prve reakcije klijenata. Zadnjih nekoliko godina njihov nakit privukao je jednako žene i muškarce. Dogodila se potpuno nevidljiva linija, tako da će i ovu kolekciju birati i žene i muškarci.

Dugogodišnji prijatelji i suradnik brenda fotograf Goran Matijašec, snimio je kampanju. Dvoje mladih ljudi, na putovanjima povezao je upravo nakit. U skladu s tradicijskim vrijednostima, bez tereta nasljeđa, kulture i nepisanih društvenih normi. Njihov stil je neobičan, a nakit je za njih odijevanje a ne dodatak... „Iznimno mi je drago da sam imao priliku snimiti ovaj jedinstven nakit povodom 35-te godišnjice rada!“ izjavio je fotograf Matijašec.


Za ovu priču korišteni su različiti materijali: kovani medaljoni kao susret toplog mesinga i hladnog srebra, svježina plavog tirkiza i granule vulkanske lave, beskonačnost bisernih niski. Uobičajene forme namjerno su odbačene pa ogrlica postaje šal, naušnice koje dolaze u paru potpuno su različite, ili se nosi samo jedna, na već prepoznatljive medaljone u obliku ratničkog štita dodani su dijelovi starih satova, tu su i replike okova sa starih ribarskih brodova, ali i prva muška naušnicu u obliku ribarske udice.

„U formama nespojivog dobili smo posebnost, a ono što smatramo uspjehom u dizajnu nakita je i višestruka nosivost svakog pojedinog komada. Nakit koji smo izradili za ovu kolekciju donosi i uspomene s naših putovanja, gdje u svakom gradu posjećujemo antikvarijate i buvljake... Za nas je ljeto radno, ali s puno veselja donosimo nakit koji prati ritam grada!“ rekli su dizajneri ovog jedinstvenog nakita, Mladen i Petra Grubića.

Foto: Goran Matijašec
Styling: Ola Suliman
Make up/Hair: Sara Yunis
Modeli: Kristina Steis i Matthew Monday
Objavljeno: 24.08.2022. u 16:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p