HRVATSKA MODA

Pratite li ROBA blog?

Dizajnerice nam pišu s pariškog modnog sajma Rendez-Vous Contemporary Fashion

Njihov je dizajn cool, moderan, unikatan i naprosto fenomenalan, a to su posljednji u nizu prepoznali i ljudi iz londonskog Topshopa. Modni brand ROBA začet je 2007. godine od strane Branke Šćepanović i Maje Šimunović. Danas se ove talentirane dizajnerice mogu pohvaliti izvrsnim limitarnim kolekcijama koje se prodaju u 5 svjetskih gradova, te suradnjom sa Topshopom koji ih je odabrao kao sudionike izložbeno-prodajnog odjela u njihovom londonskom dućanu u ulici Oxford a u sklopu TS projekta EDIT.

Ukoliko niste upoznati, Edit je Top Shopov projekt koji predstavlja nove, zanimljive modne brandove na način da se u oxfordskom Top Shopu dva puta godišnje po nekoliko tjedana izlože odabrani komadi iz kolekcije, a izložba je prodajnog karaktera.

Osim Topshopa, velika je poslastica i modni sajam Rendez-Vous Contemporary Fashion Fair u Parizu na kojem se Branka Šćepanović i Maja Šimunović već nekoliko dana nalaze. Tu se Branka i Maja, osim što odlično predstavljaju svoj brend, odlično i zabavljaju, upoznaju sa drugim zanimljivim dizajnerima i najbolje rečeno šire svoje horizonte. Upravo za Fashion.hr Style Community Branka Šćepanović piše blog iz Pariza i ažurno nam javlja sve zanimljivosti i novosti koje se tamo događaju. Druženje sa Naco Parisom, dizajnerom koji se proslavio famoznim pamučnim torbama s natpisom KARL WHO? ili Matthieuom Lapierreom koji zajedno sa svojom partnericom Jacqueline radi odlične majice i haljine s prezabavnim printevima samo su neke od zanimljivosti o kojima nas Branka izvještava. Nakon povratka iz Pariza, ROBA će u sklopu Dove Fashion.Hr-a predstaviti jesensku kolekciju putem showrooma u kinu Europa.  

Dok nam se ne vrate u Zagreb na njihovom službenom blogu pratite što se sve događa na Rendez-Vous Contemporary Fashion Fairu. 


Ana Bacinger

 

Objavljeno: 11.03.2010. u 15:28
Tagovi: ROBA

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p