HRVATSKA MODA

PREDSTAVLJAMO: ALEKSANDRA DOJČINOVIĆ ZA DOVE FASHION.HR CRUISE 2011

Kolekcija koja ističe damu u Vama!

Dizajnerica Aleksandra Dojčinović, poznata po pristupačnosti i otvorenosti klijenticama kojima nastoji podrediti svaku svoju kolekciju, odlučila je istražiti koncept odlaska na putovanja u velikome stilu koji će prezentirati na DOVE FASHION.HR CRUISE 2011, koje će se održati 2. i 3. srpnja 2011 na Bolu na otoku Braču.

Žena, odnosno dama kojoj se Aleksandra Dojčinović obraća, nastoji promišljati o svome izgledu lišena utjecaja vanjskog svijeta, prvenstveno se bazirajući na vlastitome zadovoljstvu.

Dizajnerica je o svojoj kolekciji izjavila: „Ovo je kolekcija koja ističe damu u nama. Nekako mi se čini da posljednjih godina sve pokušavamo izgledati poput djevojčica ili dječaka. Uporno nam nameću superiorne žene koje nikako ne možemo sustići, a ako bi zastale,   primijetile bi da smo upravo takve! Kada to shvatimo, poželjet ćemo tako i izgledati."

Baza kolekcije su svakako fini materijali poput pamučnog satena i svile u bojama sladoleda, koji su vješto kombinirani s tonovima u rasponu od smeđeg do neutralnog sivog. Od modnih dodataka, dizajnerica će modnoj publici predstaviti kožne torbe s pozlaćenim detaljima, tirkizno kožno remenje te decentni nakit koji će jedva biti zamijećen.

Kolekciju dizajnerice Aleksandre Dojčinović možete vidjeti u subotu 3. srpnja na prekrasnoj plaži Zlatni rat, na Bolu na otoku Braču gdje će se održati DOVE FASHION.HR CRUISE 2011.

Objavljeno: 26.06.2010. u 12:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p