HRVATSKA MODA

Predstavljamo: A'MARIE proljeće/ljeto 2010.

Ženstvenost bez premca

 

 

Jedna od naših najpopularnijih dizajnerica Ana Marija Brkić - A'Marie ovih je dana službeno predstavila čak 3 nove kolekcije: proljetnu kolekciju prve linije A'MARIE, novu kolekciju naočala A'MARIE by Ghetaldus te sportsku liniju A by A'MARIE.

 

 

Kao lokaciju snimanja nove kampanje, dizajnerica je odbrala unutrašnjost Istre, koja je poslužila kao savršena prirodna podloga Mladenu Šariću pod čijom su fotografskom palicom novi vizuali i nastali.

 

Što se same kolekcije tiče prepoznatljive tkanine kao što je svila sada se pojavljuju u novim obradama poput one baršunaste teksture, koja slobodno pada i hladi tijelo, ili kože, koja skulpturalnom doradom evocira divljinu prirode. Puderaste nijanse, u ovoj su kolekciji upotpunjene bijelom, pariški plavom, smaragdno zelenom i jarko žutom.

Istraživanje formi u prirodi doživjelo je svoju kulminaciju kroz suradnju s kiparom Ivanom Josipom koji je uspješno prenio dizajneričinu viziju organske strukture stabla na unikatnu mini kožnu haljinu boje leda i modne dodatke.

Narukvice i remenje intrigiraju svojim futurističkim i konceptualnim izričajem jer dizajnerica na njihovu metalnu površinu aplicira drapiranu kožu. Poseban šarm ogrlicama od poludragog kamenja pružaju velike svilene, žičane i kristalima ili kamenčićima nizane mašne.

Proljetno-ljetnu kolekciju tradicionalno prati uspješna suradnja s GHETALDUSOM koji je s A'MARIE sunčanim i optičkim naočalama već krenuo osvajati i inozemna tržišta. U skladu s odjećom, modeli naočala A'MARIE by GHETALDUS pomno prate paletu boja dok se na samim naočalama posebno ističu površine koje simuliraju brušeno drvo.

Sportska linija A by A'MARIE nastavlja njegovati osnovnu ideju dizajnerice koja svoju životnu filozofiju uspješno prevodi u svakodnevno odijevanje začinjeno željom za relaksacijom. 

Objavljeno: 10.04.2010. u 16:47
Tagovi: amarie

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p