HRVATSKA MODA

Predstavljamo ELFS maskice za mobitele

Novi ELFS modni dodatak
ELFS maskice za mobitel 
 
Modni dvojac ELFS upotpunio je svoju ponudu s novim modnim dodacima – ELFS maskicama za mobitel.

„Što je sljedeće?’ pitanje je koje nam često postavljaju nakon svakog novog projekta. Sve zanima što ćemo iduće izbaciti i hoće li bit bolje od prethodnog projekta, pa tako i nas same. Tako smo gledajući svoje 'gole' mobitele odlučili obući ih i podariti im novi look“
, objašnjavaju Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica.

ELFS maskice za mobitel

Baš pred Valentinovo - dan zaljubljenih stiže nam ELFS modni dodatak u koji ćete se sigurno zaljubiti. U tjednu pred Valentinovo starta i prodaja istih u T-centrima diljem Hrvatske kao i u ELFS prodajnim mjestima , tako da je idealan ljubavni poklon nadohvat ruke.
 
ELFS maskice za mobitel
  
Kolekcija odjeće za mobilne telefone, kako ju dizajneri nazivaju od milja, uistinu je utjelovljenje samog ELFS branda. U ponudi se nalaze maskice za iPhone modele: 5, 5s, 6 i 6+, ali moguće je i naručiti maskicu za bilo koji drugi mobilni uređaj. Cijena maskice je 150 kn komad.
 
ELFS maskice za mobitel
 
Cijelu priču prati i cool kampanja s Majom Šuput u prvom planu, a inspirirana je legendarnom Marilyn Monroe. Fotke je snimio talentirani Franjo Matković, frizuru potpisuje studio Larita by Iva Jerkovic, a make up studio Bella make up.
 
ELFS maskice za mobitel 
ELFS maskice za mobitel 
ELFS maskice za mobitel
Foto: Franjo Matković

Objavljeno: 10.02.2015. u 11:13
Tagovi: Elfs

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p